Τα εντυπωσιακότερα μπάνια του κόσμου

14:31 16/4/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις φτιάξει στο μυαλό σου το σπίτι των ονείρων σου! Πως έχεις φανταστεί το master μπάνιο; Σίγουρα η φαντασία σου δεν έχει αγγίξει τα εντυπωσιακότερα μπάνια του κόσμου! Κοίταξε τα και προσπάθησε να μην δακρύσεις από τη ζήλια, όπως κάναμε εμείς! Άλλωστε το σπίτι των ονείρων σου δεν το έχεις χτίσει ακόμα, άρα έχεις χρόνο! (Αν το έχεις φτιάξει στείλε μας φωτογραφίες!)

Ονειρεμένο μπάνιο

Πρέπει να παραδεχθούμε πως αυτό είναι ένα από τα πιο cool μπάνια που έχεις δει. Ιδανικό για να χαλαρώσεις αλλά και για να διασκεδάσεις στην τσουλήθρα!

Παραδοσιακά
όμορφο μπάνιο

Το μπάνιο μπορεί να είναι ρομαντικό και άνετο όπως ένα υπνοδωμάτιο! Αρκεί να δει κανείς αυτό το φοβερό ιαπωνικού στυλ μπάνιου- spa – αυτό είναι αυτό που λέμε «πολυτέλεια».

Εξωτερική μπανιέρα στις Μαλδίβες

Ποιος δεν θα ήθελε να χαλαρώσει εδώ; Αυτό το υπαίθριο παραθαλάσσιο μπάνιο βρίσκεται στις Μαλδίβες και φαίνεται πραγματικά σαν ένα κομμάτι παράδεισου που προορίζεται αποκλειστικά για σένα! Τώρα το Χειμώνα θα είναι λίγο άβολο να βγαίνεις στο κρύο, αλλά θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα αν μας το χαρίσει κάποιος και θα το δεχθούμε!

Σύγχρονη σοφίτα μπάνιο

Στις σοφίτες φτιάχνουμε συνήθως δωμάτια. Ο ιδιοκτήτης αυτού του σπιτιού όμως σκέφτηκε πως είναι το ιδανικό μέρος για το μπάνιο του!

Όμορφο ξύλινο μπάνιο με ντους ψιλής βροχής

Το λουτρό αυτό μοιάζει μ’ ένα όνειρο. Όμορφο ξύλινο μπάνιο με ντους ψιλής βροχής (αυτό που σου ρίχνει το νερό λες και έχεις κάτσει κάτω από το μοναδικό σύννεφο που βρέχει) είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο εντυπωσιακά μπάνια του κόσμου!

Τζάκι και Μπανιέρα

Μας έχουν μάθει οι Χολιγουντιανές ταινίες ότι είναι άκρως ρομαντικό να κάθεσαι με τον σύντροφο σου μπροστά στο τζάκι. Επίσης μας έμαθαν πως είναι άκρως ρομαντικό και χαλαρωτικό να απολαμβάνεις αφρόλουτρα. Σκέψου τώρα πόσο wow θα είναι ο συνδυασμός των δύο! Αυτό σκέφτηκε και ο ιδιοκτήτης αυτού του σπιτιού και το έκανε πράξη!

Πανοραμικό μπάνιο

Αυτό μοιάζει με το μπάνιο του Batman. Ok , χωρίς πλάκα αυτό το ασπρόμαυρο άκρως μινιμαλιστικό μπάνιο είναι μάλλον αυτό που αναζητούν οι περισσότεροι στα όνειρα τους!

Pepe Calderin Bath Design στο Palazzo del Mare

Αυτό το μπάνιο έχει σχεδιαστεί από την εταιρεία «Pepe Calderin Design». Τώρα που ξέρεις ποιος το σχεδίασε googlαρε τους και αν αντέχεις οικονομικά χρησιμοποίησε τους για να σου φτιάξουν κάτι αντίστοιχο…να σου βάλουν μία πισίνα δηλαδή μέσα στο μπάνιο σου (γιατί δεν το λες μπανιέρα!). Bonus, η ντουζιέρα -γιατί αν βιάζεσαι που να περιμένεις να γεμίσει αυτή η μπανιέρα!

Ένα δείγμα πολυτέλειας στο Τόκιο

Αυτό το μπάνιο είναι κομμάτι του πιο ακριβού διαμερίσματος μ’ ένα δωμάτιο, στον κόσμο και βρίσκεται στο Τόκιο! Το διαμέρισμα έχει μόνο μία κρεβατοκάμαρα και τρία (!) μπάνια!

Tip!

Όπως βλέπεις δεν σχολιάσαμε το λογαριασμό του νερού που θα κληθείς να πληρώσεις αν ποτέ αποκτήσεις ένα τέτοιο μπάνιο αλλά ούτε και το ότι θα πρέπει να βρεις μία τοποθεσία για το σπίτι των ονείρων σου, όπου οι γείτονες θα είναι διακριτικοί και δεν θα στήνουν καρτέρι έξω από τα παράθυρα στο μπάνιο για να σε χαζεύουν!

Photos: thechive.com

The post Τα εντυπωσιακότερα μπάνια του κόσμου appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα