Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός

10:45 29/1/2017 - Πηγή: iPop

Μικρή βελτίωση παρουσιάζει σήμερα, Κυριακή, ο καιρός με λίγες μόνο τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και το βράδυ στην Κρήτη. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση που θα φτάνει και τα 6 μποφόρ στα πελάγη.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι Βορειοανατολικοί 3-4 μποφόρ, αλλά στα ανατολικά και νότια η ένταση τους θα φτάσει και τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί

από 1-10 βαθμούς κελσίου, αλλά στα ανατολικά και τα βόρεια του νομού θα είναι με 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για ασθενή βροχή ή χιονόνερο και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από μείον 2 ως 6 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στη Μακεδονία υπάρχει η πιθανότητα τοπικών βροχών ή χιονόνερου στα πεδινά και ασθενών χιονοπτώσεων στα ορεινά και ημιορεινά. Οι άνεμοι ανατολικοί – βορειοανατολικοί 3-4 κι από το απόγευμα στα ανατολικά, τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από μείον 4 ως 7 βαθμούς κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 4-6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως στο Ιόνιο, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3-5 και τοπικά στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασίας θα κυμανθεί από 3-12 βαθμούς, αλλά στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 4-6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές ασθενείς βροχές και στη Θεσσαλία χιονόνερο. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από μείον 1 ως 10 βαθμούς κελσίου, αλλά κατά τόπους στη Θεσσαλία 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη περιμένουμε νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Από το βράδυ στην Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3-4 και στα Δυτικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4 ως 13 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν κι από τα βράδυ στα νότια ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι στα νότια μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Στα βόρεια, βορειοανατολικοί 4-5 κι από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-12 βαθμούς κελσίου αλλά στα βόρεια θα είναι 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

The post Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα