O Trudeau έχει την καλύτερη απάντηση για τον Trump- «Θα υποδεχθούμε όλους τους πρόσφυγες, ανεξαρτήτως θρησκεύματος»

10:03 29/1/2017 - Πηγή: iPop

Κι ενώ ο Donald Trump δείχνει το σκληρό του πρόσωπο «παγώνοντας» προς το παρόν το πρόγραμμα υποδοχής προσφύγων, ο Justin Trudeau αποδεικνύει για ακόμα μια φορά γιατί αποτελεί έναν απ’ τους πιο αγαπητούς Πρωθυπουργούς.

Λίγες ώρες αφότου ο Donald Trump υπέγραψε το επίμαχο διάταγμα, ο Justin Trudeau δήλωσε ότι

ο Καναδάς θα υποδεχθεί όλους τους πρόσφυγες, οι οποίοι προσπαθούν να γλιτώσουν απ’ τον πόλεμο, την τρομοκρατία και τις διώξεις, ανεξάρτητα απ’ το θρήσκευμά τους.

Η δήλωση του Justin Trudeau έγινε μέσω tweet, στο οποίο συμπληρώθηκε επίσης το μήνυμα ότι «η διαφορετικότητα είναι η δύναμή μας #WelcometoCanada».

To those fleeing persecution, terror & war, Canadians will welcome you, regardless of your faith. Diversity is our strength #WelcomeToCanada

Justin Trudeau (@JustinTrudeau) January 28, 2017

#WelcomeToCanada pic.twitter.com/47edRsHLJ5

Justin Trudeau (@JustinTrudeau) January 28, 2017

Ο Justin Trudeau για ακόμα μια φορά δείχνει ότι βάζει πάνω απ’ όλα τον άνθρωπο, δείχνοντας αλληλεγγύη προς όλος, χωρίς διακρίσεις.

Την ίδια στιγμή, η Theresa May παραδέχθηκε με την σειρά της ότι δεν συμφωνεί με την πολιτική του Trump για τη μετανάστευση, λίγες μόλις ώρες μετά την επίσκεψή της στον Λευκό Οίκο, η οποία χαρακτηρίστηκε απ’ τις κοινές απόψεις τις οποίες εξέφρασε η ίδια και ο D. Trump.

The post O Trudeau έχει την καλύτερη απάντηση για τον Trump- «Θα υποδεχθούμε όλους τους πρόσφυγες, ανεξαρτήτως θρησκεύματος» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα