Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (29/1/2017)

07:00 29/1/2017 - Πηγή: iPop
Κριός

Όσες δυσκολίες κι αν προκύψουν σήμερα στη ζωή σου, να ξέρεις ότι η επιτυχία είναι δική σου λόγω της σημαντικής βοήθειας που σου χαρίζει ο κυβερνήτης σου Άρης από την νέα του θέση στον Αιγόκερω. Μάλιστα, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις που εκκρεμούσαν και θα λάβεις απαντήσεις που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Είναι μια πολύ καλή μέρα για σχέδια και νέες προοπτικές.

Ταύρος

Η μέρα είναι επικίνδυνη σήμερα για εσένα. Μπορείς να εκραγείς και να δημιουργήσεις

μια μικρή καταστροφή γύρω σου μέσα σε μία στιγμή, λόγω του έντονου στρες που σε διακατέχει από τις πολυάριθμες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Επιβάλλεται να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην ενδώσεις στον πανικό ό,τι κι αν γίνει.

Δίδυμοι

Αρκετή ανασφάλεια σου φέρνει η σημερινή μέρα και η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη. Δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω, γιατί μάλλον θα χάσεις ευκαιρίες που μπορούν να σε πάνε μπροστά. Γενικά φέρσου ψύχραιμα αλλά και έξυπνα, για να αναγνωρίσεις τι σε συμφέρει και τι όχι και φρόντισε να το αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Καρκίνος

Είναι πολλά αυτά που θέλεις να πετύχεις και με τις σωστές επιλογές μπορείς να τα καταφέρεις. Σήμερα άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και μην κάνεις πίσω από φόβο μήπως κάποιοι δεν ικανοποιούνται με τις επιλογές σου. Είναι ώρα να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου.

Λέων

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις το τελευταίο διάστημα δε σε έχουν αφήσει να ηρεμήσεις καθόλου. Σήμερα οφείλεις να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου γιατί πραγματικά το έχεις ανάγκη και οι αντοχές σου έχουν φτάσει στα όρια τους. Η ενέργεια που έχεις άλλωστε δε θα αφήσει καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη και όσα θέλεις να κάνεις θα γίνουν πολύ σύντομα με τον καλύτερο τρόπο.

Παρθένος

Καλό είναι σήμερα να μείνεις μακριά από μπελάδες ή από οποιαδήποτε περίεργη κατάσταση, γιατί θα υπάρχει κίνδυνος να μην μπορείς να την χειριστείς κατάλληλα και να στραφεί εις βάρος σου. Απόφυγε κάθε μυστική συζήτηση και γενικά προτίμησε να είσαι ξεκάθαρος και μην ανακατεύεσαι σε σχόλια που μπορεί να σε εκθέσουν.

Ζυγός

Οι εξελίξεις σήμερα θα σε ικανοποιήσουν πολύ, καθώς θα δεις ότι με το σωστό χειρισμό οι καταστάσεις στρέφονται υπέρ σου και σε βοηθούν να προχωρήσεις τους στόχους σου. Κάποιο οικογενειακό πρόβλημα θα σε αγχώσει, αλλά αν σκεφτείς με ψυχραιμία και λογική τις λύσεις που έχεις στα χέρια σου, θα νιώσεις καλύτερα. Οι φίλοι είναι κοντά σου για να σε συμβουλέψουν.

Σκορπιός

Σήμερα η δυναμική σου πλευρά δεν περνά απαρατήρητη ό,τι κι αν επιχειρήσεις να κάνεις. Μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να καταπλήξεις με τις ιδέες σου ή ακόμα και να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις που σε μπερδεύουν εδώ και καιρό. Σε κάθε περίπτωση, οι γύρω σου θα εντυπωσιαστούν και θα δεις την συμπαράστασή τους σε ό,τι σκέφτεσαι.

Τοξότης

Θα πρέπει σήμερα να δείξεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να βάλεις τα δυνατά σου, για να διαψεύσεις τους ανθρώπους που σου στέκονται εμπόδιο ή που δεν πιστεύουν στις ικανότητές σου. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Ώρα να το πιστέψεις κι εσύ!

Αιγόκερως

Σήμερα σε απασχολεί ιδιαίτερα ο τρόπος που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις. Η επαφή σου με δικά σου πρόσωπα θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς μήπως εμμένεις χωρίς λόγο σε κάποιες παγιωμένες σου απόψεις. Να ξέρεις πάντως ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που σε περιβάλλουν μπορούν να σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου.

Υδροχχόος

Στη δουλειά σου τα μαντάτα που θα λάβεις είναι ευχάριστα. Το μόνο που σου λείπει για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου είναι μια καλή οργάνωση και να μην αγχώνεσαι. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε μια ευνοϊκή μέρα. Μέσα από κάποιες κινήσεις θα αυξήσεις το εισόδημά σου και θα τακτοποιήσεις κάποιες οφειλές, που σε βαραίνουν.

Ιχθείς

Η ανασφάλεια που θα αισθανθείς σήμερα και η ανάγκη να τελειώνεις μια και καλή με οτιδήποτε προκύπτει θα σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Μη χάνεις την ψυχραιμία σου και παράμεινε λογικός γιατί μόνο έτσι θα αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (29/1/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα