Τόσα χρόνια παίζεις λάθος το πλακωτό!

11:03 1/2/2017 - Πηγή: iPop

Μέσα απ’τις εμπειρίες μας μαθαίνουμε και γινόμαστε καλύτεροι δεν λένε; Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια, όπως αποδεικνύεται από καθημερινές καταστάσεις στις ζωές μας.

Κάπως έτσι μάθαμε κι εμείς ότι παίζαμε λάθος τόσα χρόνια το πλακωτό κι ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε μπροστά στα μάτια μας, δίνοντας άλλη διάσταση στο αγαπημένο μας τάβλι!

Πολλοί από εμάς, αν όχι οι περισσότεροι, παίζουμε λάθος τόσα χρόνια τάβλι! Και φυσικά, όπως καταλαβαίνεις, σου μιλάμε εκ πείρας!

Όλοι γνωρίζουμε τους βασικούς κανόνες στο πλακωτό:

Στόχος σου είναι να δημιουργήσεις

πόρτες, είτε πλακώνοντας τα πούλια του αντιπάλου σου, είτε χρησιμοποιώντας δικά σου πούλια για να φτιάξεις «πατήματα» για εσένα, αλλά και να δυσκολέψεις τη ζωή του αντιπάλου σου!

Νικητής; Όποιος μαζέψει φυσικά πρώτος τα πούλια του.

Κι εκεί είναι που ίσως την πατάς κι εσύ!

Υπάρχει ένας κανόνας για το μάζεμα τον οποίο γνωρίζουν λίγοι, ίσως επειδή σπάνια θα φθάσεις σ’ αυτό το στάδιο!

Εάν, λοιπόν, έχεις ξεκινήσει να μαζεύεις αλλά ο αντίπαλός σου πλακώσει κάποιο απ’ τα πούλια σου, τότε πρέπει να σταματήσεις το μάζεμα και να περιμένεις υπομονετικά μέχρι να φύγει!

Μπορεί να σου ακούγεται ανούσιο, όμως, αυτός ο μικρός κανόνας μπορεί να φέρει την ανατροπή στο παιχνίδι.

Το Wikipedia αναφέρει σχετικά:

Ο παίκτης έχει το δικαίωμα να ξεκινήσει το μάζεμα όταν όλα τα πούλια βρίσκονται στην περιοχή μαζέματος και δεν έχει πλακωμένα πούλια. (Αν αφού ξεκινήσει το μάζεμα πλακωθεί κάποιο πούλι του δεν συνεχίζει το μάζεμα ώσπου να ξεπλακωθεί)

Εμείς το πάθαμε και το μάθαμε! Εσύ;

The post Τόσα χρόνια παίζεις λάθος το πλακωτό! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα