Τι υποστήριξε στην απολογία του ο επιχειρηματίας που σχετίζεται με το κύκλωμα των Ρομά;

21:42 10/11/2016 - Πηγή: iPop

Αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την εγκληματική οργάνωση των Ρομά ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας, o οποίος κατηγορείται ότι διατηρούσε σχέσεις με το κύκλωμα των διαρρηκτών.

O επιχειρηματίας τόνισε πως το κοινωνικό του status δεν θα του επέτρεπε σε καμία περίπτωση να διατηρεί σχέσεις με εγκληματική οργάνωση.

«Προέρχομαι από μία πολύ σοβαρή οικογένεια, μεγαλωμένος με

αρχές, με αυστηρότητα και πολύ αγάπη». Παράλληλα, σημείωσε πως η προφυλάκισή του σημαίνει αυτόματα την αρχή εκβιασμών απ’ τους συγκρατούμενούς του. Γι’ αυτό ζήτησε να φορέσει ηλεκτρονικό βραχιολάκι, όμως η ανακρίτρια και η εισαγγελέας δεν έκαναν αποδεκτή την πρόταση.

Για τα κατασχεθέντα αντικείμενα απ’ το σπίτι του τόνισε:

«Σε ό,τι αφορά στα κατασχεθέντα αφορούν στην πλειονότητα τους κοσμήματα όχι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας που ανήκουν στη μνηστή μου και σύνοικο μου και τρία ρολόγια τα οποία τα δύο ήταν αγορασμένα με τα σχετικά πιστοποιητικά τους και το τρίτο ήταν μια απλή απομίμηση Rolex. Το δε ποσό των 80.300 ευρώ που κατασχέθηκε είναι μέρος των χρημάτων που έλαβα σε μετρητά από πώληση διαμερισμάτων το οποίο και φύλαγα στο σπίτι μου λόγω της τραπεζικής ανασφάλειας που πλήττει τη χώρα μας από τις αρχές του 2011».

Ο επιχειρηματίας οδηγείται στις φυλακές της Χίου.

The post Τι υποστήριξε στην απολογία του ο επιχειρηματίας που σχετίζεται με το κύκλωμα των Ρομά; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα