Αποφάσεις για το αδιέξοδο στο ποδόσφαιρο κατά τη σύσκεψη υπό τον Τσίπρα

20:31 10/11/2016 - Πηγή: iPop

Σημαντικές αποφάσεις για πρωτοβουλίες προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στο αδιέξοδο στο ποδόσφαιρο λήφθηκαν κατά την σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Κατά τις δηλώσεις του εξερχόμενος απ’ την σύσκεψη ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε πως η Κυβέρνηση «δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχτεί μαφιόζικες συμμορίες».

Καμία παράγκα και κανένα οργανωμένο εγκληματικό σύστημα δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητο. Ο αθλητισμός δεν είναι πόλεμος. Η Κυβέρνηση

έχει τη βούληση και τον τρόπο να επιβάλει την έξοδο των ελληνικών ομάδων από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μέχρι να επανέλθει η κανονικότητα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Βασιλειάδης έχει ξεκινήσει έρευνα απ’ την αντιτρομοκρατική για τις επιθέσεις εναντίον των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ) και της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού σημείωσε πως «κανένα παιχνίδι δεν θα εκκινεί, εάν δεν έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας».

Παράλληλα, προανήγγειλε την ενεργοποίηση των διατάξεων για παρακίνηση βίας από ΜΜΕ.

Ποιοι συμμετείχαν στην σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό;O Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος ΚοντονήςΟ αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος,
αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος ΤόσκαςΟ υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.Photo: Alexandros Michailidis / SOOC

The post Αποφάσεις για το αδιέξοδο στο ποδόσφαιρο κατά τη σύσκεψη υπό τον Τσίπρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα