Τρεις λόγοι που η βραδινή προπόνηση θα αλλάξει την ζωή σου!

19:35 10/11/2016 - Πηγή: iPop

Δεν σου αρέσει η πρωινή προπόνηση. Και γενικά πώς να το κάνουμε δεν είσαι πρωινός τύπος! Το άρωμα του πρωινού καφέ δεν σου φτιάχνει τη διάθεση και το φως του ήλιου που μπαίνει στο δωμάτιό σου κάθε το μόνο που σου προκαλεί είναι εκνευρισμό! Άρα αν υποθέσει κανείς ότι εργάζεσαι κατά τη διάρκεια της ημέρας, ποια ώρα μένει για προπόνηση; Το βράδυ!

Και πίστεψέ μας το βράδυ κάθε άλλο παρά κακή ιδέα για γυμναστική δεν είναι! Ίσα ίσα αν το ξεκινήσεις, θα δεις ότι μπορεί να αλλάξει η ζωή σου! Και εμείς σου έχουμε

τους τρεις βασικότερους λόγους για να το υποστηρίξουμε.

Θα απολαμβάνεις καλύτερο ύπνο

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι άνθρωποι που γυμνάζονται το βράδυ έχουν καλύτερη ποιότητα ύπνου αλλά απολαμβάνουν παράλληλα και περισσότερες ώρες ξεκούρασης σε σύγκριση με όσους προπονούνται τις πρωινές ώρες.

Θα έχεις καλύτερες προπονήσεις

Παράλληλα με τον καλύτερο ύπνο, με την βραδινή προπόνηση θα δεις και καλύτερα αποτελέσματα. Κατά τη βραδινή γυμναστική υπάρχει μεγαλύτερη μυϊκή αύξηση αλλά και αντοχή!

Προπόνηση το βράδυ σημαίνει χαμηλότερη πίεση

Μια άλλη έρευνα έχει αποδείξει ότι η βραδινή γυμναστική σημαίνει και χαμηλότερη αρτηριακή πίεση. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες στην έρευνα ανακαλύφθηκε ότι είχαν 15% λιγότερη πίεση όταν προπονούνταν βραδινές ώρες.

Photo: Getty

The post Τρεις λόγοι που η βραδινή προπόνηση θα αλλάξει την ζωή σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα