Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (06/03/2022)

11:01 6/3/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (06/03/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (06/03/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (06/03/2022),

η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 2ο σας οίκο και θα πρέπει να προσέξετε οικονομικά θέματα και εντάσεις ή διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν με το φιλικό σας περιβάλλον αλλά και κάποια συνεργασία που ίσως θέλετε να κάνετε.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας σήμερα και μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες ή αντιφάσεις μέσα στην καριέρα σας αλλά ίσως και εντάσεις σε κάποια συνεργασία που θέλετε να κάνετε.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 12ο σας οίκο και μπορεί να είναι πιο έντονες σήμερα κάποιες ανησυχίες για οικονομικά ή κάποια σχέδιά σας προσπαθήσετε όμως να παραμείνετε ήρεμοι και να διαχειριστείτε την κατάσταση με υπομονή.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 11ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποια δυσκολία να διαχειριστείτε θέματα με κάποια επαγγελματική συνεργασία αλλά και κάποια νέα κατάσταση στην καριέρα σας.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 10ο σας οίκο και πολλοί θα πρέπει να προσέξετε κάποιες εντάσεις στις συνεργασίες σας αλλά και το επαγγελματικό σας περιβάλλον αλλά και διαφωνίες και εντάσεις με συναδέλφους σχετικά με κάποιες αλλαγές μέσα στην εργασία σας.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 9ο σας οίκο και παρόλο που μπορεί να έχετε υποστήριξη σε κάποια σχέδιά σας θα δυσκολευτείτε να ρυθμίσετε οικονομικά και επαγγελματικές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητά σας.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σήμερα και τον 8ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα ή κάποιες οφειλές που μπορεί να σας προβληματίσουν ωστόσο αποφύγετε να κάνετε άσκοπα έξοδα για την ικανοποίηση σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (06/03/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 7ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις ή διαφωνίες με κάποια συνεργασία σας ή δυσκολία σε κάτι νέο που θέλετε να ξεκινήσετε και αποφύγετε να επιμείνετε για θέματα μέσα στην εργασία σας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 6ο σας οίκο και ίσως έχετε κάποιες αντιφάσεις και αμφιβολίες σχετικά με κάποιες συμφωνίες που έχετε κάνει και κάποιες αλλαγές μέσα στην εργασία σας ενώ και οικονομικές συμφωνίες ίσως να σας απασχολήσουν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 5ο σας οίκο και ίσως να πιεστείτε κάπως οικονομικά ή συναισθηματικά με φιλικά σας πρόσωπα ή κάποια συνεργασία που έχετε κάνει.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 4ο σας οίκο και μπορεί να έχετε κάποιες ανατροπές μέσα στην οικογένεια σήμερα ή κάποιες βλάβες που θα σας πιέσουν ψυχολογικά ενώ ίσως να δυσκολευτείτε να τακτοποιήσετε οικονομικά και θέματα καθημερινότητας.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Ταύρο και τον 3ο σας οίκο και μπορεί να δυσκολευτείτε ψυχολογικά με κάποιες πληροφορίες που μπορεί να πάρετε από το περιβάλλον σας ωστόσο και υποχρεώσεις ή εκκρεμότητες οικονομικές ίσως κάπως να σας πιέσουν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (06/03/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα