Οι Βάκχες πάνε Επίδαυρο

12:31 29/7/2014 - Πηγή: iPop

Η γνωστή και αγαπημένη παράσταση του Ευριπίδη : «Βάκχες», θα βρίσκεται στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου για δύο και μόνο παραστάσεις στις 8 και 9 Αυγούστου στις 21:00. Την παράσταση σκηνοθετεί η Άντζελα Μπρούσκου η οποία έχει επίσης σχεδιάσει και τα κουστούμια, ενώ, τη μετάφραση έχει αναλάβει ο Γιώργος Χειμώνας και τη μουσική ο Δημήτρης Καμαρωτός.

Ο δυναμικός θίασος δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στην παράσταση και υπόσχεται και στον πιο

απαιτητικό θεατή ότι θα περάσει ένα αξέχαστο βράδυ. Το αντιθετικό ζεύγος Διόνυσου- Πενθέα υποδύονται η Αγλαΐα Παππά και ο Άρης Σερβετάλης.

Η φύση αποκαλύπτει το χαρακτήρα της και αντιπαρατίθεται με τον ορθολογισμό. Τα πράγματα αλλάζουν και σπαραγμός παραπέμπει στον κύκλου του θανάτου και της ανανέωσης που κανείς δε μπορεί να αποφύγει.

Η τραγωδία Βάκχες του Ευριπίδη γράφτηκε το 407 πΧ. όταν ο ποιητής βρίσκονταν στην Πέλλα της Μακεδονίας, αλλά διδάχτηκε και έγινε γνωστή μετά το θάνατο του δημιουργού του. Μπορεί η ιστορία της να βρίσκεται στο πολύ μακρινό παρελθόν τα μηνύματα της, όμως, είναι ορατά και διαχρονικά ακόμα και στις ήμερες μας.

Αν θες, λοιπόν, να παρακολουθήσεις την παράσταση Βάκχες καλό θα ήταν να προμηθευτείς το εισιτήριο σου γρήγορα γιατί η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει.

Info!

Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
Παραστάσεις: 8 και 9/8/2014
Ώρα παράστασης: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: Από 5 έως 30 Ευρώ
Πληροφορίες: 2753022026

The post Οι Βάκχες πάνε Επίδαυρο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα