Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (29/7/14)

09:31 29/7/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Υπάρχουν φορές που η ζωή μας στέλνει λουλούδια και φορές που μας στέλνει πολλή δουλειά, και αυτή είναι μια από εκείνες τις περιόδους. Ωστόσο, αυτό δεν είναι παρά μια μικρή παρένθεση σε μια κατά τα άλλα πολλά υποσχόμενη ατζέντα, γι’ αυτό χαμογελάστε! Ο Άρης κινητοποιείται, βοηθώντας σας να οικοδομήσετε ισχυρές σχέσεις σε οικονομικούς και επιχειρηματικούς κύκλους, προσωπικές φιλίες αλλά και αισθηματικούς δεσμούς, έτσι ώστε τα λουλούδια δεν θα αργήσουν να έρθουν. Αν έχετε αρχίσει πρόσφατα κάποια νέα

σχέση, είναι πιθανό εσείς και το αγαπημένο σας πρόσωπο να ανταλλάξετε τα πρώτα γλυκά λόγια αγάπης, αλλά και να πάτε στο επόμενο στάδιο. Αν μια σχέση σας προβληματίζει, έχοντας φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο, θα αποφασίσετε αν πρέπει να την προχωρήσετε ή αν, αντίθετα, πρέπει να δώσετε ένα οριστικό τέλος.

Ταύρος

Με τον Κρόνο να είναι απέναντί σας τόσον καιρό, θα έχετε μάθει ότι τα πράγματα παίρνουν χρόνο και ότι δεν μπορείτε πάντα να έχετε αυτό που θέλετε. Για το λόγο αυτό είστε έτοιμοι να εργαστείτε σκληρά και να αγωνιστείτε προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Έτσι, αυτή η ημέρα θα κυλήσει χωρίς σημαντικά προβλήματα, εφόσον βρίσκεστε σε εγρήγορση. Από την άλλη μεριά, μπορεί ξαφνικά να αισθανθείτε ότι είστε ακόμη πολύ μακριά από την επίτευξη των στόχων σας. Στην περίπτωση αυτή, υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι κοιτάτε τη ζωή μέσα από ακατάλληλα γυαλιά και ότι είναι θέμα ημερών να αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο θετικά και χαρούμενα. Το μεγάλο σας όπλο είναι ότι αν πρέπει να βάλετε την υπογραφή σας σε ένα έργο, αυτό θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

Δίδυμοι

Οι ανοιχτές και τολμηρές κινήσεις μπορεί να είναι το χαρακτηριστικό σας, αλλά για να τα καταφέρετε θα πρέπει να είστε απόλυτα συγκεκριμένοι – συγκεκριμένοι όσον αφορά το χρόνο, τις οδηγίες που δίνετε και πάνω απ’ όλα το κόστος. Θα ήταν προς όφελός σας να καθίσετε να γράψετε τα σχέδιά σας σε μια κόλα χαρτί, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε εάν μια μεγάλη ιδέα μπορεί να υλοποιηθεί. Οι άλλοι ίσως να μην ξεχειλίσουν από ενθουσιασμό μόλις ακούσουν τα σχέδιά σας, γι’ αυτό αντί να επιδιώκετε την άμεση ανταπόκριση, δώστε στους άλλους χρόνο να καταλήξουν σε μια απόφαση. Ακόμη κι αν μια συνάντηση φανεί να μην είναι πολύ θετική, κάτι πολύτιμο μπορεί να βγει από αυτήν. Αν έχετε κάποιο ανοιχτό οικονομικό ή φορολογικό θέμα με τον/τη σύντροφό σας, τώρα είναι η ώρα να κλείσετε τις τρύπες που υπάρχουν.

Καρκίνος

Για πολύ καιρό, μπορεί να έχετε βιώσει στερήσεις, αποκλεισμούς και μια δυσκολία στην απόκτηση οικονομικής στήριξης. Τώρα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε ένα οικονομικό θέμα και να βάλετε τα οικονομικά σας σε μια πιο σταθερή βάση. Ενδέχεται να είστε υπό πίεση για να βρείτε κεφάλαια και μετρητά που δεν διαθέτετε ακόμη. Μην ξεχνάτε όμως ότι είστε θαυμάσιοι διαπραγματευτές και όσο κι αν μπορεί να μπλοκάρετε, ζητώντας από κάποιον να περιμένει για την πληρωμή του, αυτό θα ήταν καλύτερη επιλογή από το να κρύβετε το κεφάλι σας στην άμμο. Μια λογική κίνηση που μπορείτε να κάνετε τώρα, θα σας βοηθήσει να τα φέρετε βόλτα με πιο δύσκολες περιόδους αργότερα. Αυτή είναι μια πρόκληση, στην οποία πρέπει να ανταποκριθείτε.

Λέων

Η κριτική είναι ένα πράγμα. Το να μειώνετε όμως κάποιον και να τον κάνετε στάχτη με τα σχόλιά σας, είναι κάτι άλλο. Και καθώς είστε από τους μεγαλύτερους κριτικούς του Ζωδιακού, θα χρειαστεί να “μαλακώσετε” λίγο τα λόγια σας. Μπορεί κάποιος να αδυνατεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, ή ίσως να μην είστε ικανοποιημένοι από μια δουλειά, αλλά εκείνοι που έχουν προσβληθεί, κάτω από αυτές τις συνθήκες, θα σας εγκαταλείψουν. Προσέχετε λοιπόν τη στάση σας. Περιμένετε να περάσουν λίγες μέρες, προτού αντιδράσετε και ίσως συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά. Και αν κάποιος έχει πέσει πολύ στην εκτίμησή σας, αυτός ή αυτή το γνωρίζει ήδη. Να είστε μεγαλόψυχοι και θα βγείτε ωφελημένοι.

Παρθένος

Αυτή μπορεί να μην είναι η πιο διασκεδαστική ημέρα του μήνα, αλλά σας εφοδιάζει με ένα σκοπό και αν βάλετε στο μυαλό σας την επίτευξη ενός στόχου, θα καταφέρετε να τον πετύχετε. Επιλέξτε ένα δύσκολο έργο και μην σταματήσετε την προσπάθεια μέχρι να πετύχετε το στόχο σας. Έτσι θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα και οι γκρίζοι ουρανοί θα γίνουν ξαφνικά ηλιόλουστοι. Είναι πιθανό ότι έχετε αποφύγει να κάνετε μια δύσκολη κίνηση, αλλά όσο περισσότερο το αναβάλλετε, τόσο χειρότερη θα γίνει η κατάσταση. Έχετε μεγάλο θάρρος και οι άνθρωποι γύρω σας σάς σέβονται για τη δύναμή σας, γι’ αυτό μην κάνετε πίσω τώρα. Αντίθετα, θα μπορούσατε να πάρετε πολλούς επαίνους για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα και κάποιος που έχει καθυστερήσει μια απόφαση, θα δεσμευτεί υπέρ σας.

Ζυγός

Παρά τις θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή, έχετε τον Πλούτωνα να σας ταλαιπωρεί, είναι αρκετά δύσκολο να βρείτε κάτι θετικό σε μια κατάσταση που σας ενοχλεί. Αν πάλι κάποιος επιθυμεί να συζητήσει μαζί σας σοβαρά πάνω σε ένα θέμα, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να δεχτείτε. Μπορείτε όμως να πάτε προετοιμασμένοι στη συζήτηση, όσο κι αν θέλετε να την αποφύγετε. Συγκεντρωθείτε στα πρακτικά ζητήματα της κατάστασης και σε καμία περίπτωση μην αφήσετε τον εαυτό σας να πιστέψει ότι το αποτέλεσμα δεν μπορεί να αλλάξει. Ο χρόνος είναι το καλύτερο φάρμακο . Επίσης, μην πάρετε προσωπικά την κριτική. Δεχτείτε τη γνώμη κάποιου με τη σκέψη ότι σας βοηθά να βελτιώσετε την κατάσταση.

Σκορπιός

Η ημέρα σας ευνοεί στον τομέα του έρωτα, βάζοντας τις βάσεις για ορισμένες σημαντικές ρομαντικές εξελίξεις, από τώρα και για πολύ καιρό. Ωστόσο, ενώ μπορεί να είστε εσείς που κάνετε τα σχέδια, θα είναι οι αγαπημένοι σας αυτοί που θα τα βάζουν σε εφαρμογή. Με αυτό κατά νου, σιγουρευτείτε ότι δεν κάνετε περισσότερα από όσα πρέπει για να κρατήσετε τον έλεγχο μιας σχέσης. Μπορείτε να κάνετε ίσως κάποιους υπαινιγμούς, μπορείτε επίσης να “οδηγήσετε” τον/τη σύντροφό σας ευγενικά προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά το να έχετε τον πλήρη έλεγχο δεν θα ήταν καλό για το μέλλον της σχέσης. Το θετικό είναι ότι οι επιρροές αυτής της ημέρας σας επιτρέπουν να ξεχωρίσετε την αλήθεια από τη φαντασία .

Τοξότης

Είναι μια εποχή κατά την οποία μπορείτε να κάνετε μεγάλες προόδους και να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας για το μέλλον . Πρώτα, όμως, φαίνεται ότι πρέπει να σκεφτείτε τα πράγματα σοβαρά και στη συνέχεια να κάνετε μια συζήτηση με προσοχή και λεπτότητα. Οι επιρροές αυτές είναι καλές για μια επιχείρηση ή ένα οικονομικό θέμα, αλλά θα μπορούσαν να αποδειχτούν αρκετά δύσκολες για μια σχέση. Ίσως θα έπρεπε να αφήσετε για αργότερα συζητήσεις σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας. Αν όμως το αγαπημένο σας πρόσωπο επιμένει, φροντίστε τουλάχιστον να είστε προετοιμασμένοι. Ίσως έτσι καταφέρετε να διαπιστώσετε εάν είστε σε μια σχέση με μέλλον ή απλά προσωρινή.

Αιγόκερως

Σήμερα καλείστε να ασχοληθείτε με την επίλυση προβλημάτων. Δεν έχει σημασία πόσο περίπλοκα μπορεί να είναι, ή το πόσο απασχολημένοι είστε, αλλά πρέπει να βρείτε όλα τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν στην αντιμετώπιση μιας δυσκολίας. Αυτή η περίοδος του είναι αρκετά πολυάσχολη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε κάποιες ειδικές περιστάσεις ή να έχετε κάποιες ευτυχισμένες στιγμές. Εάν διανύετε μια περίοδο μελαγχολίας, ο καλύτερος τρόπος για να την ξεπεράσετε είναι δουλεύοντας και αντιμετωπίζοντας τις εργασιακές προκλήσεις . Έτσι, θα αισθανθείτε ικανοποίηση και χαρά από την ολοκλήρωση μιας απαιτητικής εργασίας. Επιπλέον, η ημέρα ζεσταίνει τον τομέα των αναζητήσεων και των ταξιδιών, κάτι που σας αναζωογονεί και σας γεμίζει με ενθουσιασμό για το μέλλον .

Υδροχόος

Μπορείτε να κάνετε μερικές πολύ καλές οικονομικές κινήσεις αυτή την περίοδο, οπότε αν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με τα χρήματα, τώρα είναι η στιγμή να έρθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να βοηθήσουν. Να είστε αντικειμενικοί και να λαμβάνετε πάντα υπόψη σας τα στοιχεία και τα γεγονότα όπως είναι. Τα συναισθήματα δεν έχουν θέση σε έναν οικονομικό χειρισμό. Δεν αποκλείεται να πάρετε ένα ποσό καθυστερούμενο ή που δεν περιμένατε. Η ημέρα φέρνει φιλίες και επιχειρηματικές σχέσεις στο επίκεντρο. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες μπορείτε να κάνετε πολύ επιτυχημένες συνεργασίες κι ενώ μπορεί να σας αρέσει να δουλεύετε μόνοι σας, τώρα μπορείτε να πετύχετε πολύ περισσότερα δημιουργώντας συμμαχίες. Αλλά και η ερωτική σχέση σας θα επωφεληθεί από το πνεύμα της φιλίας και της ομαδικότητας που θα αναπτυχθεί.

Ιχθείς

Οι μπαταρίες σας θα επαναφορτιστούν αυτόματα και να είστε πάλι έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο! Τουλάχιστον αυτό θεωρητικά, γιατί στην πράξη ενδέχεται να πέφτετε πάνω σε τοίχους που τους βάζουν σε μεγάλο βαθμό άνθρωποι που δεν έχουν το δικό σας όραμα ή τη δική σας αντικειμενική εκτίμηση. Μάλλον δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγετε μια “βαρέων βαρών” συζήτηση αυτή την στιγμή, αλλά εφόσον στηρίζετε τα επιχειρήματά σας σε γεγονότα και διαθέτετε τρόπους επίλυσης κάποιων θεμάτων, θα βγείτε νικητές. Μην αφήνετε τους άλλους να σας υπονομεύουν. Αν έχετε πίστη στον εαυτό σας, σε μια προσπάθεια ή σε μια σχέση, έχετε κάνει τη μισή δουλειά. Μερικοί από εσάς μπορεί να κάνετε αυτή την περίοδο ένα σημαντικό βήμα. Στην περίπτωση αυτή, να γνωρίζετε ότι θα χρειαστεί χρόνος για να συνειδητοποιήσετε τα οφέλη που σας περιμένουν.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (29/7/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα