Οι μασκότ των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίου ψάχνουν όνομα. Εσύ θα βοηθήσεις;

15:49 24/11/2014 - Πηγή: iPop

Οι μασκότ των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίου παρουσιάστηκαν από τους διοργανωτές των αγώνων και είναι δύο παιχνίδια εμπνευσμένα από την πανίδα και τη χλωρίδα της Βραζιλίας.

Πρόκειται για ένα δίδυμο που μοιάζει με καρτούν και διαθέτει αρκετές επιρροές από τον πολιτισμό τις χώρας. Όπως δήλωσε η Beth Lula που είναι διευθύντρια μάνατζμεντ του συγκεκριμένου προϊόντος οι δύο μασκότ αντιπροσωπεύουν την ποικιλομορφία του πολιτισμού, την χαρά και την ενέργεια των Βραζιλιάνων.

Οι μασκότ των Ολυμπιακών και

Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίου συνδυάζει την μυθοπλασία με την πραγματικότητα. Σύμφωνα με την ιστορία τους, στις 2 Οκτωβρίου 2009, όταν το Ρίο ντε Τζανέιρο εξελέγη για να φιλοξενήσει τους Αγώνες, η μεγάλη έκρηξη της χαράς μεταξύ των Βραζιλιάνων έγινε αισθητή και έτσι αυτές οι δύο μασκότ σχεδιάστηκαν.

Η μία μασκότ συνδυάζει την ευελιξία των γατών, την κυριαρχία των πιθήκων και τη χάρη των πουλιών. Το γατάκι αυτό μπορεί να τεντώσει τα χέρια και τα πόδια του όσο θέλει και να τροποποιήσει το κορμί του αναλόγως. Ενώ η δεύτερη μασκότ είναι ένα πάντρεμα των φυτών που βρέθηκαν σε δάση της Βραζιλίας. Αυτός ενεργοποιείται από τη φωτοσύνθεση και μπορεί να τραβήξει οποιοδήποτε αντικείμενο από το κεφάλι του από τα φύλλα.

Οι μασκότ των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίου δεν έχουν ακόμα όνομα και έτσι οι θαυμαστές τους καλούνται να επιλέξουν από μερικά προτεινόμενα, αυτό που τους αρέσει περισσότερο.

Αν θες και εσύ να δώσεις την δική σου ψήφο για το όνομα των μασκότ μπορείς να επισκεφτείς τις επίσημη σελίδα τους στο twitter και εκεί να επιλέξεις το όνομα τους μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

The post Οι μασκότ των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίου ψάχνουν όνομα. Εσύ θα βοηθήσεις; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα