Η JLo μας κ-ώ-λασε (!) στα American Music Awards

15:11 24/11/2014 - Πηγή: iPop

Και εκεί που περιμένεις ότι μετά από κάποιο σημείο οι επόμενες γενιές καλλιτεχνών θα σε αφήσουν με το στόμα ανοικτό και οι λίγο παλαιότερες θα είναι πιο μαζεμένες… έρχεται η Jennifer Lopez σου αναιρεί όλες τις σκέψεις, σ αφήνει με το στόμα ανοικτό και το μόνο που μπορείς να πεις είναι πως Η JLo μας κ-ώ-λασε στα American Music Awards!

Ας τα πάρουμε από την αρχή, περπατάει στο κόκκινο

χαλί και έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό της να μας τρελάνει! Γι αυτό και επιλέγει nude αποχρώσεις, τόσο για το φόρεμα όσο και για τις γόβες της. Ποιο είναι το tricky κομμάτι στο ένδυμα που επέλεξε; To nude Reem Acra φόρεμα της, δεν έχει πολύ ύφασμα… λωρίδες υφάσματος αγκαλιάζουν το καλλίγραμμο και υπερβολικά γυμνασμένο σώμα της αφήνοντας εκτεθείμενο το 8pack της …γιατί το 6pack είναι πολύ μπανάλ για εκείνη!

Το όλο σύνολο συνδυάζουν οι Christian Louboutin γόβες και τα Norman Silverman Diamonds σκουλαρίκια!

Χμμμ με μία σύντομη ματιά στο μοντέλο που περπάτησε στο catwalk μ αυτό το φόρεμα …μπορούμε να πούμε πως έφαγε την σκόνη της 45χρονης Lopez!

Δεν σταμάτησε εκεί όμως, η αδυσώπητη τραγουδίστρια-ηθοποιός-showwoman-κριτής σε reality. Ήθελε να μας τρελάνει και τα κατάφερε όταν ανέβηκε στη σκηνή των American Music Awards για να ερμηνεύσει το single “Booty” με την Iggy Azalea. Η performance χαρακτηρίστηκε ως πιο δυναμική της βραδιάς…

Φορώντας ένα supersexy ασπρόμαυρο bodysuit, η JLo με την Iggy Azalea μας έκαναν να αναφωνήσουμε γυναίκες άνδρες «ωχ παναγιά μου».

Όταν κατέβηκε βεβαίως και βρέθηκε μαζί με την Azalea, άλλαξε το bodysuit της, σ ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό και προκλητικό κατακόκκινο με το οποίο είδαμε να πραγματοποιεί και το ιδιαίτερο στιγμιότυπο της εμφάνισης τους…

Οι δύο γυναίκες άρχισαν να χρησιμοποιούν τα δυνατά τους σημεία (hint: το τραγούδι λέγεται booty… τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια!) και να χαϊδεύουν η μία την άλλη κάνοντας μας να πούμε… «ποια Στικούδη και Ευαγγελία Αραβανή μας λες, εδώ είναι το καλό το πράγμα που σπαρταράει»! Για την ακρίβεια δεν σπαρταράει αλλά κάνει ίσως το καλύτερο twerking που θα δεις στη ζωή σου!

Εννοείται πως το συγκεκριμένο στιγμιότυπο του show απέκτησε το δικό του hashtag, με εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές και όχι μόνο της JLo να την θαυμάζουν, εξυμνούν, ζητούν βρε παιδί μου ένα ραντεβού με την γυναίκα! Το #JLoAMAs φυσικά και έγινε trend μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Λίγο πριν τελειώσει την performance της η Lopez, ντύθηκε ελαφρά (είχε ιδρώσει το κορίτσι μας, πως να κυκλοφορήσει με το κορμάκι… να αρρωστήσει θέλεις;;). Φόρεσε ένα σεταρισμένο σακάκι, που επέτρεπε στο εκπληκτικό booty της να φαίνεται όταν μας γυρνούσε την πλάτη!

Δες και μόνος σου -με δική σου ευθύνη- το κ-ω-λασμένο video…

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Η JLo μας κ-ώ-λασε (!) στα American Music Awards appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα