Οι πιο λαμπερές παρουσίες των American Music Awards

13:36 24/11/2014 - Πηγή: iPop

Τα American Music Awards ήταν γεμάτα με fashion statements, λαμπερές παρουσίες επωνύμων –γυναικών και ανδρών, μοναδικές τουαλέτες που έκοψαν την ανάσα με τον τρόπο που αποκάλυπταν τα καλλίγραμμα σώματα των celebrities αλλά και μοναδικά κοστούμια! To κόκκινο χαλί της διοργάνωσης θύμισε catwalk και τα φλας δεν έπαψαν να ανάβουν ούτε για ένα λεπτό!

Rita Ora

Ο ήλιος έλαμψε και όλο το χρώμα του φυλακίστηκε στην τουαλέτα της Rita Ora

και την χρυσή τουαλέτα της.

Miley Cyrus

H Miley Cyrus ντύθηκε! Διάλεξε ένα πιο ανδρόγυνο look φορώντας λευκό κοστούμι Versus Versace και γόβες Saint Laurent, ξεχνώντας τα κορμάκια και τα λάτεξ στα οποία μας έχει συνηθίσει!

Nicki Minaj

Η Nicki Minaj επέλεξε ένα φόρεμα του οίκου Alexander Wang.

Selena Gomez

Η νεαρή τραγουδίστρια έκανε μία κομψή και κλασική επιλογή ενός μαύρου φόρεματος το οποίο άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της. Η Selena συνδύασε το μαύρο φόρεμα του Giorgio Armani Prive με πανέμορφα κοσμήματα.

Jennifer Lopez

Η J. Lo αποφάσισε να μας αφήσει άφωνους γι ακόμα μία φορά επιλέγοντας να επιδείξει τους κοιλιακούς της! To nude Reem Acra φόρεμα της, το συνδύασε με Christian Louboutin γόβες και Norman Silverman Diamonds σκουλαρίκια!

Fergie

Η τραγουδίστρια των Black Eyed Peas έκανε μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση με την Halston Heritage επιλογή της! Το μαύρο μακρύ φόρεμα με το βαθύ κόψιμο, συνδυάστηκε με μία χρυσή ζώνη.

Heidi Klum

Το supermodel τράβηξε γι ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον πάνω της με την pale pink εμφάνιση της. Το μοντέλο επέλεξε μία two-piece Versace τουαλέτα. Βεβαίως τα διεθνή Μέσα έχουν πέσει να την φάνε γι αυτή την επιλογή της… αλλά ότι και να φορέσει, είναι η Heidi Klum!

Zendaya Coleman

To καλλίγραμμο σώμα της επέλεξε να αναδείξει η νεαρή ηθοποιός με το χρυσό κοστούμι της. Χρυσή φαρδιά παντελόνι, τοπ (στα όρια του μαγιό) σε baby blue και χρυσό υπερμεγέθη σακάκι… και το χτένισμα αλά Φουρέιρα…!

Οι χειρότερες εμφανίσεις!Frankie J. Grande

Μάλλον ο producer, χορευτής, ηθοποιός, τραγουδιστής και YouTube personality δεν είχε αρκετά χρήματα, ή ο ενδυματολόγος του τον παράτησε τελευταία στιγμή, αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η εμφάνιση του! Body painting αντί πουκάμισου και παπιγιόν συνδυασμένο με baby pink παντελόνι και λευκή ζώνη…. Το πολύχρωμο κεφάλι δεν θα το σχολιάσουμε!

Bleona Qereti

Η Bleona Qereti παίρνει επάξια το βραβείο της χειρότερης εμφάνισης της χρονιάς. Η κυρία δηλώνει International recording artist, ηθοποιός και entertainer –εμείς δεν την γνωρίζαμε- και επέλεξε να φορέσει τα δίχτυα του παππού μου του ψαρά, με ένα διακριτικό ασημένιο παγετέ εσώρουχο και δύο μεταλλικά nipple covers. Θα ήθελε πάρα πολύ να αντιγράψει τις τολμηρές εμφανίσεις της Rihanna αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε! Στα θετικά, το φόρεμα είναι μακρυμάνικο… άρα δεν θα κρυώσει (#humor)

Photos: Getty images

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Οι πιο λαμπερές παρουσίες των American Music Awards appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα