Νεκροί δύο Ιταλοί πολίτες από μέλη του ISIS στη Λιβύη

14:41 3/3/2016 - Πηγή: iPop

Δύο Ιταλοί πολίτες δολοφονήθηκαν από μέλη του ISIS αφού πρώτα κρατήθηκαν ως όμηροι στην πόλη Σαμπράθα στη Λιβύη σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ιταλικού υπουργείου Εξωτερικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, οι δυνάμεις ασφαλείας της Λιβύης, δηλώνουν πως σκοτώθηκαν συνολικά επτά ύποπτοι μαχητές της τρομοκρατικής οργάνωσης

του Ισλαμικού Κράτους, σε επιδρομή που σημειώθηκε σε κρησφύγετο των τρομοκρατών στην πόλη Σαμπράθα, στη Λιβύη.

Ανάμεσα στα θύματα της επιδρομής, βρέθηκαν και δύο Ιταλοί πολίτες οι οποίοι είχαν απαχθεί από τους μαχητές του ISIS, ενώ κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυρών, οι δύο Ιταλοί χρησιμοποιήθηκαν ως ανθρώπινες ασπίδες από τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους.

Στην επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Ιταλίας, αναφέρεται πως οι δύο άνδρες, ήταν υπάλληλοι της ιταλικής κατασκευαστικής εταιρείας Bonetti, οι οποίοι είχαν απαχθεί μαζί με άλλους δύο συναδέλφους τους τον περασμένο Ιούλιο 2015.

Το ιταλικό υπουργείο Εξωτερικών, ανακοίνωσε τα ονόματα των δύο Ιταλών που δολοφονήθηκαν από μέλη του ISIS. Πρόκειται για τους Fausto Piano και Salvatore Faill, ωστόσο όπως επισημαίνουν Ιταλοί αξιωματούχοι, η τυπική επαλήθευση ήταν δύσκολη, καθώς δεν υπάρχει πρόσβαση στις σορούς των θυμάτων.

photo:the guardian

The post Νεκροί δύο Ιταλοί πολίτες από μέλη του ISIS στη Λιβύη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα