Μετά την Ιταλία τώρα και στη Βρετανία το show που βάζει τους παίκτες κατευθείαν στο «ψητό»

13:48 3/3/2016 - Πηγή: iPop

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε στην Ιταλία ετοιμάζεται τώρα να κατακτήσει και την Βρετανία το show το οποίο βάζει τους παίκτες κατευθείαν στο «ψητό» γδύνοντας τους και ρίχνοντας τους στο κρεβάτι.

Στο συγκεκριμένα dating show, πρέπει να ξεχάσεις όσα ήξερες μέχρι στιγμής για τα ραντεβού και θα πρέπει να ξεπεράσεις τις τυπικότητες που είχες μέχρι τώρα στο μυαλό σου. Τα πράγματα άλλαξαν.

Το Undressed απευθύνεται σε τολμηρούς παίκτες και τους ζητά να βγάλουν αμέσως τα ρούχα τους, ενώ στη συνέχεια τους ρίχνει στο κρεβάτι.

Το «καυτό» show

έχει γνωρίσει ήδη μεγάλη επιτυχία στην Ιταλία και έτσι οι εταιρία παραγωγής του αποφάσισε να το προωθήσει και σε άλλες χώρες. Η διαδικασία είναι γρήγορη και συγκεκριμένη.

Ένας άντρας και μια γυναίκα γνωρίζονται, γδύνονται και πέφτουν στο κρεβάτι. Στόχος του εν λόγω show σύμφωνα με την εταιρεία που έχει αναλάβει την παραγωγή του είναι η «γρήγορη απόκτηση οικειότητας αλλά και η εξερεύνηση των αποδεκτών κανόνων έλξης». Στην ουσία πρόκειται για ένα κοινωνικό πείραμα έλξης το οποίο έχει τα εξής βήματα.

Τα δύο άτομα συστήνονται, ο ένας γδύνει τον άλλον και ξαπλώνουν μαζί σ΄ένα διπλό κρεβάτι. Κάθονται ξαπλωμένη και κοιτούν μια μεγάλη οθόνη η οποία δείχνει ερωτήσεις στις οποίες καλούνται να απαντήσουν.

Μετά από 30 λεπτά να δύο άτομα έχουν τις εξής επιλογές, είτε να παραμείνουν είτε να φύγουν από το κρεβάτι. Η επιλογή είναι δική τους.

The post Μετά την Ιταλία τώρα και στη Βρετανία το show που βάζει τους παίκτες κατευθείαν στο «ψητό» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα