Μια ματιά στις πιο iconic καλοκαιρινές βασιλικές εμφανίσεις – Μαθήματα κομψότητας από τη βασιλική οικογένεια που θα σε εμπνεύσουν

15:03 15/8/2022 - Πηγή: iPop

Οι royals είναι πάντα μία πηγή ενδυματολογικής έμπνευσης είτε μιλάμε για τις «επίσημες» εμφανίσεις τους εντός και εκτός βασιλικής αυλής, είτε για τα off-duty looks τους. Το καλοκαίρι, συγκεκριμένα, οι βασιλικές εμφανίσεις αποτελούνται από τα πιο elegant summer outfits τα οποία δεν χάνουν την κομψότητα και τον σοφιστικέ χαρακτήρα τους.

Από τη βασίλισσα Ελισάβετ μέχρι την πριγκίπισσα Diana και από

την Kate Middleton στη Meghan, η βασιλική οικογένεια από γενιά σε γενιά έχει πραγματοποιήσει αμέτρητες εμφανίσεις κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, που αξίζει να θυμηθούμε και να πάρουμε την έμπνευση που χρειαζόμαστε.

Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές καλοκαιρινές βασιλικές εμφανίσειςΤο πουά φόρεμα της Kate Middleton

Η Δούκισσα του Cambridge κάνει τη διαφορά με το πουά της φόρεμα αυτό το καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής, έχει βρεθεί σε τέσσερις διαφορετικές περιστάσεις φορώντας το αγαπημένο της print και εμείς δεν την αδικούμε. Είναι κομψό, αέρινο και ταυτόχρονα μοντέρνο, ο καλύτερος συνδυασμός για ένα καλοκαιρινό outfit!

Getty ImagesΤο ροζ κοστούμι της Δούκισσας του Cambridge

H Kate Middleton μας εμπνέει πάντα με το ανεπιτήδευτα κλασικό στυλ της. Ένα σακάκι σε μία ανοιχτόχρωμη απόχρωση—όπως αυτό που φόρεσε η Kate Middleton— είναι πολύ κομψό και θα ανανεώσει τη γκαρνταρόμπα της δουλειάς σου για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Μπορεί άνετα να φορεθεί και σε κάποια βάφτιση ή έναν καλοκαιρινό γάμο.

Getty Images

Mom-Off-Duty: Το καλοκαιρινό σύνολο της Kate Middleton που κάθε μαμά πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της

Το λινό φόρεμα της Meghan Markle

Ένα αέρινο, λινό φόρεμα με ρίγες—όπως αυτό που φορούσε η Δούκισσα του Sussex στο πλευρό του πρίγκιπα Harry τον Οκτώβριο του 2018—θα γίνει γρήγορα το αγαπημένο σου κομμάτι κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σου διακοπών. Άλλωστε, αν υπάρχει ένα ύφασμα που μπορείς να εμπιστευτείς για να σε κρατήσει πιο δροσερές το καλοκαίρι, αυτό είναι το λινό.

Getty ImagesΤο φλοράλ φόρεμα της πριγκίπισσας Diana

Δεν γίνεται να μιλάμε για καλοκαιρινές εμφανίσεις και να μην αναφερθούμε φυσικά στα φλοράλ φορέματα. Είναι η καλύτερη επιλογή για μια καθημερινή εμφάνιση, και ήταν μία από τις αγαπημένες επιλογές της πριγκίπισσας Diana.

Getty ImagesΤο μεταξωτό φουλάρι της βασίλισσας Ελισάβετ

Η μπαντάνα είναι ένα βασικό αξεσουάρ για τη βασίλισσα εδώ και χρόνια. Συνήθως το φοράει για να κρατήσει τα μαλλιά της στη θέση τους, αλλά τα πολυτελή μεταξωτά φουλάρια μπορούν επίσης να φορεθούν γύρω από μια αλογοουρά ή έναν κότσο, ή ακόμα και στους ώμους ανάλογα με το κόψιμο τους.

Βάλε τέλος στα «bad hair days»: 5 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις ένα μαντήλι στα μαλλιά σου

Getty ImagesΟι άνετες εσπαντρίγιες της Δούκισσας του Sussex

Οι εσπαντρίγιες είναι ένα απαραίτητο καλοκαιρινό παπούτσι στην ντουλάπα κάθε γυναίκας. Ακολούθησε το παράδειγμα της Meghan Markle και επένδυσε σε ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες για μία ανανεωμένη εμφάνιση.

Getty Images

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μια ματιά στις πιο iconic καλοκαιρινές βασιλικές εμφανίσεις – Μαθήματα κομψότητας από τη βασιλική οικογένεια που θα σε εμπνεύσουν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα