Μετά από 40 χρόνια έρευνας, οι επιστήμονες κατέληξαν: Αυτή είναι η νούμερο ένα αιτία χωρισμού

23:09 26/2/2016 - Πηγή: iPop

Μετά από 40 χρόνια μελέτης των ανθρωπίνων σχέσεων, οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως κατέληξαν ποια είναι η νούμερο ένα αιτία χωρισμού. Έτσι ένα ερώτημα που βασάνιζε την ανθρωπότητα χρόνια βρήκε την απάντησή του.

Ποια είναι η αιτία; Η περιφρόνηση.

Ναι ναι όπως ένα υποτιμητικό βλέμμα, ένα συναίσθημα απέχθειας, μια αρνητική σκέψη και γενικά οτιδήποτε μπορεί να υποδηλώσει περιφρόνηση.

Γιατί όμως η περιφρόνηση είναι τόσο επιζήμια για μια σχέση;

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, εξηγούν οι επιστήμονες, να νιώσεις κάποια στιγμή ενοχλημένος με το σύντροφό σου, να διαφωνήσεις μαζί του αλλά όταν

επιτρέψεις στον εαυτό σου να φθάσει στο σημείο της περιφρόνησης ή της αποστροφής, τότε η σχέση σου μάλλον δεν είναι πλέον υγιής.

Όλες οι σχέσεις έχουν προβλήματα, όμως όταν περιφρονείς κατ’ επανάληψη το ταίρι σου, θυμώνεις συνεχώς χωρίς λόγο, ή θεωρείς τον σύντροφό σου μειωμένων ικανοτήτων και πιο χαμηλού επιπέδου από εσένα, τότε πιθανότατα σύντομα η σχέση σας θα οδηγηθεί στον χωρισμό.

Δεν το λέμε εμείς, η επιστήμη… Άδικο έχει;

The post Μετά από 40 χρόνια έρευνας, οι επιστήμονες κατέληξαν: Αυτή είναι η νούμερο ένα αιτία χωρισμού appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα