Κρεμαστά διακοσμητικά από νήμα

18:00 1/10/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις ελεύθερο χρόνο, θέλεις να κάνεις κάτι διασκεδαστικό και ταυτόχρονα δημιουργικό και μ αυτό να διακοσμήσεις το δωμάτιο σου ή το παιδικό δωμάτιο; Φτιάξε κρεμαστά διακοσμητικά από νήμα! Θα σου πάρει μόλις λίγα λεπτά για να τελειώσεις την κατασκευή σου, χρειάζεται 3 υλικά και μπορείς να το φτιάξεις και με το παιδί σου!

Τι θα χρειαστείς:Νήμα (Σε χρώματα της επιλογής σου)Διάφανη κόλλαΣύρμαΠως θα το φτιάξεις:

Πάρε το σύρμα και ξεκίνα να φτιάχνεις σχήματα της επιλογής σου (αστεράκια καρδούλες ή αν το έχεις με τις χειροτεχνίες και πιο περίτεχνα όπως σπιτάκια κτλ)

Αφού

έχεις φτιάξει τα σχήματα σου, ξεκίνα να τυλίγεις το περίγραμμα τους με το νήμα που επέλεξες. Μόλις καλύψεις όλη την επιφάνεια του σύρματος –χωρίς να κόψεις την άκρη- βούτα το στην κόλλα.

Μόλις στεγνώσει η κόλλα ξεκίνα να περνάς το νήμα από την μία πλευρά στην άλλη με ακανόνιστη σειρά.

Όταν ολοκληρώσεις το σχέδιο που θέλεις κόψε την άκρη του νήματος και βούτα την κατασκευή σου στην κόλλα.

Όταν στεγνώσει η κόλλα, κόψε ένα κομμάτι νήματος το οποίο θα διπλώσεις στη μέση και θα το περάσεις από την κορυφή της κατασκευής σου. Κάνε ένα κόμπο στην άλλη πλευρά.

Πάρε σύρμα και φτιάξε ένα στεφάνι χωρίς να το κλείσεις. Τύλιξε νήμα γύρω του όπως έκανες και στο πρώτο στάδιο της κατασκευής σου και μόλις τελειώσεις κόψε την άκρη και βούτα το στην κόλλα.

Αφου στεγνώσει η κόλλα, πέρνα από μέσα του τα κρεμαστά διακοσμητικά που έφτιαξες και κλείσε το στεφάνι.

Για να το κρεμάσεις μπορείς να περάσεις δύο κομμάτια νήμα τα οποία θα δέσεις όπως κρέμασες από το στεφάνι τα κρεμαστά διακοσμητικά!

Η κατασκευή σου είναι έτοιμη και μπορείς να την κρεμάσεις είτε στο παιδικό δωμάτιο είτε στο δικό σου!

Photos: yarnspirations.com

The post Κρεμαστά διακοσμητικά από νήμα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα