πως είναι να πετάς με ένα εισιτήριο αξίας $23,000;

16:01 1/10/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις δει την ταινία «Up in the air» με τον George Clooney; Αν όχι, το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι πως ο George για επαγγελματικούς λόγους πετάει συνέχεια με αεροπλάνα και το χόμπι του είναι να μαζεύει πόντους. Στο τέλος, έχει μαζέψει 10 εκατομμύρια μίλια, γίνεται χρυσό-αργυρο-πλατινένιο-whatever μέλος της εταιρείας και μπορεί να πετάξει στην Suites Class. Ε, κάπως έτσι έγινε και με τον Derek Low ο οποίος μας έδειξε μέσα από το blog

του πως είναι να πετάς με ένα εισιτήριο αξίας $23,000.

Με ατελείωτα γεύματα με αστακό, ένα full-size κρεβάτι και τουαλέτα με την υπογραφή γνωστών σχεδιαστών, θα μπορούσε να είναι ένα 5άστερο ξενοδοχείο. Δεν είναι όμως! Μιλάμε για την private suite του Airbus A380 της αεροπορικής εταιρείας Singapore Airlines – η οποία κοστίζει $23,000.

Ο νεαρός επιχειρηματίας Derek Low εξαργύρωσε τους πόντους που είχε αποκτήσει από τα μίλια της εταιρίας και τους αξιοποίησε για να ταξιδέψει στη Suites Class την πιο πολυτελή καμπίνα του κόσμου – από τη Σιγκαπούρη στη Νέα Υόρκη!

Ο Mr Low δεν έκανε όμως απλά το ταξίδι! Φωτογράφισε κάθε λεπτομέρεια της εμπειρίας του –από την άφιξη του στο lounge το οποίο αποκαλούν “The Private Room” με τις δερμάτινες πολυθρόνες μέχρι και το τέλος του ταξιδιού του- και τις ανέβαζε μαζί με video στο blog του.

Όπως έγραψε ο ίδιος στο blog του η VIP αντιμετώπιση του ξεκίνησε άμεσα. Μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο του πήραν την αποσκευή του και τον οδήγησαν στο check-in lounge το οποίο είναι αποκλειστικά για First Class και Suites passengers, το οποίο μοιάζει με lobby ξενοδοχείου.

Αφού του πήραν τη βαλίτσα, την οποία δεν ζύγισαν, του έδωσαν το -κυριολεκτικά- χρυσό εισιτήριο και τον κάλεσαν στο «Private Room».

Το «Private Room», όπως του εξήγησαν οι υπάλληλοι που τον οδήγησαν εκεί, είναι πολύ καλύτερο από την First Class, και βρισκόταν λίγο πιο μακριά από ότι το πολυάσχολα και λιγότερο πολυτελή Business και First Class lounges. Όταν έφτασε ο Mr Low τον χαιρέτησαν με το όνομα του και του προσέφεραν ότι ήθελε να φάει μέχρι να επιβιβαστεί χωρίς να έχει επιλογές από κάποιον κατάλογο.

Αμέσως μετά έγινε η επιβίβαση του στο αεροπλάνο, η οποία έγινε μέσω μίας γέφυρας, η οποία ήταν αποκλειστικά για τους επιβάτες της δικής του θέσης και τον χαιρέτησαν και πάλι λέγοντας “Good evening Mr Low!”. Το αξιοσημείωτο στον χαιρετισμό είναι πως επέλεξε ο ίδιος τον τίτλο που ήθελε να του αποδώσουν…

Αμέσως μετά τον οδήγησαν στη σουίτα που είχε επιλέξει. Όπως έγραψε ο ίδιος, «επέλεξα την μεσσία σουίτα η οποία μπορούσε να συνδεθεί με την διπλανή και να έχεις ένα king size κρεβάτι.

Στη συνέχεια του προσέφεραν ένα ποτήρι Dom Pérignon, μαζί με όλες τις εφημερίδες του πλανήτη.

Και του συστήθηκαν οι αεροσυνοδοί. Ανάμεσα τους ήταν ο Zaf, ο Chief Steward της πτήσης, ο οποίος του έδωσε την κάρτα του και αποδείχθηκε πως ήταν και το πρόσωπο που έδειχνε στη τηλεόραση της οδηγίες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

«Ο Zaf μου είπε πως υπάρχουν μόνο 3 επιβάτες στις 12 Suites, και μπορούσα να επιλέξω την κρεβατοκάμαρα μου, την τραπεζαρία μου και το σαλόνι μου… και έτσι έκανα!» έγραψε.

Μέσα στις παροχές της πτήσης ήταν ακουστικά της εταιρείας Bose, Salvatore Ferragamo kit, μέσα στο οποίο είχε ένα μεγάλο μπουκάλι κολόνια με την υπογραφή του ίδιου σχεδιαστή και όλα τα υπόλοιπα ήταν Givenchy: κουβέρτες, μαξιλάρια, παντόφλες και πιτζάμες!

Αφού τακτοποιήθηκε στη σουίτα του, τον ρώτησαν αν ήθελε κάτι άλλο να πιει και επέλεξε τον καφέ Jamaican Blue Mountain. Ο συγκεκριμένος καφές είναι από τους πιο ακριβούς του κόσμου με το κιλό να κοστίζει $120.

Όταν έφτασε η ώρα για τον ύπνο, οι αεροσυνοδοί μετέτρεψαν το δωμάτιο του σε κρεβατοκάμαρα. Επειδή η διπλανή σουίτα ήταν άδεια, έβγαλαν το διαχωριστικό και δημιούργησαν ένα king size κρεβάτι!

Όταν ήρθε η ώρα να επισκεφτεί την τουαλέτα, μία έκπληξη τον περίμενε…

Δυστυχώς όμως, όπως, είπε ο ίδιος, μετά από πολλά γεύματα (τα οποία μπορείς να δεις εδώ, όπως και περισσότερες λεπτομέρειες του ταξιδιού του) έφτασε στη Νέα Υόρκη…

Μπορείς, όμως, να δεις τις σουίτες μέσα από το video της εταιρείας…

Photos: medium.com

The post πως είναι να πετάς με ένα εισιτήριο αξίας $23,000; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα