Η Lady Gaga παραδίδει online μαθήματα ψυχικής υγείας – Οι 5 χρυσοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείς κι εσύ!

20:01 14/3/2022 - Πηγή: iPop

Η Lady Gaga και η μητέρα της πήραν πρόσφατα μία σπουδαία πρωτοβουλία σχετικά με την ευαισθητοποίηση και την ευημερία για την ψυχική υγεία. Μέσω του Born This Way Foundation ανέλαβαν τη δημιουργία ενός δωρεάν διαδικτυακού μαθήματος ψυχικής υγείας και στηρίζουν τα άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη, ενώ παράλληλα η Lady Gaga μοιράζεται μαζί μας τους 5

χρυσούς κανόνες για το πώς μπορούμε να είμαστε με ασφάλεια κοντά σε κάποιον που το έχει ανάγκη.

Σε συνεργασία με το καναδικό φιλανθρωπικό ίδρυμα ψυχικής υγείας Jack.org, το μάθημα Be There Certificate ψυχικής υγείας «έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την ευημερία και να παρέχει στους νέους — και σε οποιονδήποτε το έχει ανάγκη — τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπιστοσύνη που χρειάζονται για να υποστηρίξουν με ασφάλεια τους συνομηλίκους τους που μπορεί να παλεύουν με τα προβλήματα της ψυχικής τους υγείας», σύμφωνα με την περιγραφή του Born This Way. Το συγκεκριμένο online μάθημα θα είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά, Ισπανικά και Γαλλικά.

Η Lady Gaga αποκάλυψε πως ο βιασμός που την άφησε έγκυο στα 19 της και η ψυχική κατάρρευση την βοήθησαν να υποδυθεί την Patrizia Reggiani

Μαθήματα ψυχικής υγείας από την Lady Gaga: Μάθε πώς να είσαι δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη

«Ακούω καθημερινά από νέους σε όλο τον κόσμο ότι χρειάζονται την επιβεβαίωση και την υποστήριξη του Be There Certificate», δήλωσε η Lady Gaga. «Το να μοιράζομαι τον συγκεκριμένο πόρο με καθέναν από αυτούς τους νέους ανθρώπους και τον κόσμο σημαίνει τα πάντα για μένα και το μοιράζομαι ως έναν τρόπο να υπενθυμίσω στον εαυτό μου και σε όλους τους άλλους ότι ο καθένας μας πρέπει να παίξει έναν ρόλο και να βρίσκεται εκεί για τους συνανθρώπους του που τον έχουν ανάγκη».

Η Lady Gaga πρόσθεσε: «Το πιθανότερο είναι να φοβάσαι να ξεκινήσεις τη συζήτηση που αφορά την ψυχική υγεία με κάποιον άλλον και να προσφέρεις υποστήριξη. Με το πιστοποιητικό Be There μαθαίνεις πώς να είσαι αληθινά, ευγενικά και με ασφάλεια εκεί για κάποιον, διατηρώντας παράλληλα τη δική σου ψυχική ευεξία».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

«Εργαζόμαστε για να προωθήσουμε την ψυχική υγεία και ευεξία των νέων: κάνοντας την ευγένεια cool και εξαλείφοντας το στίγμα γύρω από την ψυχική υγεία», δήλωσε η Cynthia Germanotta, μητέρα της Gaga, συνιδρύτρια και πρόεδρος του ιδρύματος Born This Way. «Το πιστοποιητικό Be There είναι ένας σημαντικός και επειγόντως απαραίτητος πόρος ψυχικής υγείας που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι νέοι παντού για να υποστηρίξουν με ασφάλεια τους συνομηλίκους και για να οικοδομήσουν έναν πιο ευγενικό και πιο γενναίο κόσμο».

Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι φορούσε αλεξίσφαιρο φόρεμα για να ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο στην ορκωμοσία του Joe Biden

Στο Instagram, η Gaga μοιράστηκε τα νέα του online μαθήματος, μαζί με τους «5 χρυσούς κανόνες για το πώς να είσαι με ασφάλεια δίπλα σε κάποιον».

«Νούμερο ένα, πείτε αυτό που βλέπετε», είπε η Gaga στο βίντεο. «Νούμερο δύο, δείξτε ότι νοιάζεστε. Νούμερο τρία, ακούστε τους. Νούμερο τέσσερα, να ξέρετε ποιος είναι ο ρόλος σας. Νούμερο πέντε, συνδεθείτε για να βοηθήσετε, ευγενικά και με ασφάλεια», είπε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Lady Gaga παραδίδει online μαθήματα ψυχικής υγείας – Οι 5 χρυσοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείς κι εσύ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα