Γιατί το να φέρνεις τον σκύλο σου στο γραφείο κάνει καλό στην υγεία σου! | Video

17:36 11/4/2017 - Πηγή: iPop

Μήπως είσαι από εκείνους τους τυχερούς που μπορούν να παίρνουν μαζί τους στη δουλειά τον σκύλο σου; Στην πραγματικότητα, το να φέρνεις τον σκύλο σου στο γραφείο, κάνει καλό στην υγεία σου!

Σίγουρα δεν είναι εύκολο σε κάθε εργασιακό περιβάλλον να παίρνεις μαζί το κατοικίδιό σου, εάν, όμως, ο χώρος και ο εργοδότης σου το επιτρέπουν, τότε ξεκίνα να το παίρνεις μαζί σου!

Ποια είναι τα οφέλη του να έχεις μαζί στη δουλειά τον σκύλο σου;Σε κάνει πιο ευτυχισμένο! Το να έχεις μαζί στη δουλειά σου τον σκύλο σου, σίγουρα είναι κάτι το οποίο σου προσφέρει χαρά, καθώς σε κάνει να ξεχνιέσαι για λίγο
απ’ το άγχος, ενώ απολαμβάνεις και τη συντροφιά του.Μειώνει το άγχος σου. Εφόσον ο σκύλος σου γνωρίζει τρόπους καλής συμπεριφοράς και δεν σου προκαλεί προβλήματα στο εργασιακό σου περιβάλλον, είναι ένας σίγουρος τρόπος να βλέπεις πιο θετικά τη μέρα σου στο γραφείο και να έχεις λιγότερο άγχος.Κινείσαι περισσότερο. Δεν θα πας το σκυλάκι σου μια βόλτα πριν και μετά τη δουλειά; Φυσικά! Αυτό αυτόματα σημαίνει πως θα κινηθείς περισσότερο, ακόμα κι αν δεν βρίσκεις χρόνο για γυμναστική.Αποκτάς περισσότερες επαφές με τους συναδέλφους σου. Ποιον θ’ αφήσει ασυγκίνητο η παρουσία ενός σκύλου στο γραφείο; Κανέναν! Ο σκύλος σου θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα στην καθημερινή ρουτίνα εσένα και των συναδέλφων σου και η ενασχόληση και το παιχνίδι μαζί του, θα σας φέρει πιο κοντά.

Έξτρα θετικό ότι δεν αφήνεις μόνο του το κατοικίδιό σου σπίτι για όσες ώρες εσύ εργάζεσαι! Θέλεις κι άλλους λόγους;

Στο iPop.gr έχουμε καθημερινή παρέα τη Μιζού και φυσικά οι μέρες μας είναι καλύτερες!

Why having pets in your office is good for your health… #NationalPetDay#elitedailyvideo pic.twitter.com/xdMQ8xiymK

Elite Daily (@EliteDaily) April 11, 2017

The post Γιατί το να φέρνεις τον σκύλο σου στο γραφείο κάνει καλό στην υγεία σου! | Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα