“We Are Coming for You” προειδοποιεί Σερίφης της Florida και γονατίζει το internet

15:01 11/4/2017 - Πηγή: iPop

Ο Σερίφης της Florida, προειδοποιεί εμπόρους ναρκωτικών μέσω ενός viral video λέγοντας τους χαρακτηριστικά με απειλητικό τόνο «We are coming for you» και γονατίζει το internet!

Απολαμβάνω, το ότι προσπαθείτε να κοιμηθείτε απόψε, ενώ αναρωτιέστε αν απόψε είναι η νύχτα που η SWAT ομάδα μας, θα ξετινάξει την μπροστινή πόρτα σας από τους μεντεσέδες

Αυτή είναι η προειδοποίηση ενός νέου

Σερίφη από την Lake County, στην Florida στους εμπόρους ηρωίνης μέσω ενός video όπου πλαισιώνεται με 4 αξιωματικούς με αλεξίσφαιρα γιλέκα και full face μασκες.

A message from the Lake County Sheriff's Office Community Engagement Unit.

Posted by Lake County Sheriff's Office on Freitag, 7. April 2017

«Προς τους εμπόρους που προωθούν το δηλητήριο αυτό, έχω ένα μήνυμα για εσάς: We are coming for you» δήλωσε ο σερίφης, Peyton Grinnell, κοιτώντας κατάματα την κάμερα.

Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει ότι οι δικοί του μυστικοί πράκτορες, έχουν αγοράσει ηρωίνη από πολλούς από αυτούς και ότι απλά περιμένει τα εντάλματα σύλληψης να ολοκληρωθούν.

Το video το οποίο έχει ανεβεί την περασμένη Παρασκευή, έχει πάρει πάνω από 600.000 προβολές στο facebook και πρόσφατα ξεκίνησε συζήτηση σχετικά με την παρουσία του νέου Σερίφη της μικρής πόλης στα social media.

Eπίσης είναι μία παράξενη απόκλιση από την συνηθισμένη παρουσία του Σερίφη στα social media καθώς μόνο 15 videos έχουν ανεβεί στην σελίδα του από το 2015, με τα περισσότερα από αυτά να έχουν έναν πολύ ανάλαφρο τόνο.

Posted by Lake County Sheriff's Office on Samstag, 11. Februar 2017

Το περιστατικό αυτό μπορεί να εξηγηθεί μόνο από το γεγονός ότι ο Grinnell έγινε πρόσφατα σερίφης σύμφωνα με την σελίδα του στο LinkedIn.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Σερίφης ανεβάζει video στα social media με απειλητικό περιεχόμενο.

Τον προηγούμενο Νοέμβρη ο Σερίφης Pasco County έλαβε μεγάλη κριτική από τον κόσμο καθώς δημοσίευσε μία φωτογραφία ενός άντρα που έκλαιγε ενώ βρισκόταν υπό σύλληψη με περιγραφή «Στεναχωρημένος εγκληματίας της ημέρας».

Sad Criminal of the Day: Ran Dep. off road, initiated pursuit in car, fled on foot, tracked by K9 Shep, found with 9.5g of meth…he cried. pic.twitter.com/xUewS6QBqT

— Pasco Sheriff (@PascoSheriff) November 18, 2016

«Σίγουρα προσθέτουμε λίγη πλάκα στις δημοσιεύσεις μας στα social media» αναφέρει εκπρόσωπος του Σερίφη Pasco, στο Tampa Bay Times τον Νοέμβρη.

Σκέψου τώρα να γίνεται το ίδιο με άνδρες της ΕΛΑΣ… χμμμ

The post “We Are Coming for You” προειδοποιεί Σερίφης της Florida και γονατίζει το internet appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα