Πέτα αμέσως αυτά τα πράγματα για να βελτιώσεις την υγεία σου!

16:25 11/4/2017 - Πηγή: iPop

Όταν θες να βελτιώσεις την υγεία σου συχνά αγοράζεις νέα πράγματα όπως εξοπλισμό γυμναστικής, ρούχα γυμναστικής και υλικά για υγιεινές συνταγές. Αλλά για να γίνεις η πιο υγιεινή έκδοση του εαυτού πρέπει να πετάξεις κάποια πράγματα που σε κρατούν πίσω. Πέτα αμέσως τα παρακάτω πράγματα για να βελτιώσεις τη υγεία σου!

Παρακάτω πράγματα που πρέπει να πετάξειςΠαλιά πλαστικά δοχεία:

Άνοιξε τα ντουλάπια σου και πέταξε αμέσως ότι πλαστικό δοχείο

φαγητού έχεις. Αυτά μπορεί να περιέχουν BPA γι’αυτό προτίμησε γυαλί το οποίο είναι πιο ασφαλές και από οικολογικής πλευράς πολύ καλύτερο!

Αποσμητικά χώρου

Πολλά αποσμητικά έχουν βλαβερές ουσίες οι οποίες μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα με την αναπαραγωγή.

Αντισηπτικό σαπούνι

Το σαπούνι αυτό που θα έπρεπε να εξουδετερώνει τα βακτήρια όχι μόνο δεν το κάνει αυτό καθώς λέγεται ότι τα κάνει ανθεκτικά, μεταβάλλει όμως και μια ορμόνη στα ζώα.

Φθαρμένα παπούτσια τρεξίματος

Κάθε ζευγάρι παπουτσιών τρεξίματος πρέπει αν ανανεώνεται κάθε 300-400 μίλια για έναν δρομέα που τρέχει 30 μίλια την εβδομάδα κάθε 3 μήνες. Όταν τα παπούτσια είναι πολυφορεμένα, χάνουν την ικανότητα τους να προστατέψουν το πόδι σου από κραδασμούς.

Να τονίσουμε πως τα αθλητικά μας, αν και λίγοι το γνωρίζουν, έχουν ημερομηνία λήξης μετά από 1 έτος!!

Φθαρμένη οδοντόβουρτσα

Η οδοντόβουρτσα σου, όπως είναι λογικό χαλάει μετά από κάποιες χρήσεις! Έτσι καλό θα ήταν να την αλλάζεις κάθε 3 μήνες.

Ρούχα που δεν φοράς πια

Αν έχεις ρούχα στην ντουλάπα σου τα οποία δεν σου κάνουν πια τότε καλύτερα να τα πετάξεις καθώς σου δημιουργούν άγχος. Δεν το λέμε εμείς αλλά οι επιστήμονες!

Υπολείμματα φαγητού στο ψυγείο

Αν έχετε φαγητό στο ψυγείο σου που περιέχει ζωικά συστατικά σύμφωνα με τον κανόνα ή τα τρως ή τα πετάς ή τα παγώνεις για 3 μέρες. Μην τα κρατήσεις περισσότερο καιρό γιατί θα κινδυνεύσει η υγεία σου.

Παλιά μάσκαρα

Η μάσκαρα όπως και το make up περιέχουν πολλά βακτήρια γι’αυτό πρόσεχε, πέτα το πάντα μετά από 3 μήνες καθώς μεταφέρεις τα βακτήρια στα μάτια σου.

Σε κάθε συσκευασία καλλυντικών αναγράφεται για πόσο καιρό μετά το άνοιγμα του προϊόντος μπορείς να τα χρησιμοποιείς!

Βρώμικη θήκη φακών επαφής

Όταν χρησιμοποιείς βρώμικη θήκη φακών επαφής κινδυνεύεις με μόλυνση των ματιών σου. Συστήνεται να την αλλάζεις κάθε 3 μήνες.

Παλιό αντηλιακό

Όταν πρόκειται για το αντηλιακό σου αν είσαι πολύ προσεκτικός καθώς περιέχει συστατικά τα οποία μπορούν να σου προκαλέσουν καρκίνο αν δεν το πετάξεις πριν την λήξη του.

The post Πέτα αμέσως αυτά τα πράγματα για να βελτιώσεις την υγεία σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα