Επικό τρολάρισμα από τους Simpsons στον Trump για τις πρώτες 100 μέρες διακυβέρνησης (video)

11:49 28/4/2017 - Πηγή: iPop

Προς τιμή των 100 πρώτων ημερών της Κυβέρνησης του νέου Αμερικανού πρόεδρου οι σεναριογράφοι της γνωστής σε όλους σειράς «Simpsons» τρόλαραν επικά τον Donald Trump.

Σε video αφιερωμένο στον ίδιο, διάρκειας 84 δευτερολέπτων ο Trump βρίσκεται στο κρεβάτι του στο Λευκό Οίκο για να κάνει απολογισμό.

Όταν τα μαλλιά του, τα οποία για τους Simpsons

είναι ένα μικρό τριχωτό σκυλί, μετακινούνται ο Trump υπερηφανεύεται γιατί αυξήθηκαν οι ακόλουθοι του στο Twitter και παράλληλα βελτιώθηκαν οι επιδόσεις του στο γκολφ.

Εντύπωση κάνει και το καρφί που πετούν οι σεναριογράφοι στον Trump για τις σχέσεις του με το Fox News καθώς την στιγμή που ένας σύμβουλός του εμφανίζεται με ένα ογκώδες νομοσχέδιο, ο Trump αντί να το διαβάσει λέει:

Δεν μπορούν να το διαβάσουν στο Fox News και στη συνέχεια να το ακούσω από εκεί;

Φυσικά δεν θα έμενε ασχολίαστη και η οικογένεια του καθώς όταν ανοίγει την τηλεόραση βλέπει την κόρη του Ivanka ως ανώτατο δικαστή και ταυτόχρονα παρουσιάζει τη νέα της κολεξιόν στους δικαστές αλλά και κοσμήματα σε ένα προφανές σχόλιο για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της κόρης του Τrump στο χώρο της μόδας.

Στο τέλος του video, βλέπουμε την σύζυγό του Homer Simpson, Margie, να αδειάζει ένα μπουκάλι με αντικαταθλιπτικά και να αναφέρει ότι πίστευε ότι θα τον κρατούσαν όλη την τετραετία, και ταυτόχρονα απαντάει ο Homer «δωσ’ του μια ευκαιρία είναι μόλις 70 ετών».

Παράλληλα αρπάζουν τον παππού της οικογένειας κάνοντας αναφορά στην αντιμεταναστευτική πολιτική Trump!

The post Επικό τρολάρισμα από τους Simpsons στον Trump για τις πρώτες 100 μέρες διακυβέρνησης (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επικό, Simpsons, Trump, 100,epiko, Simpsons, Trump, 100