Συγκλονίζει η τραγική δολοφονία της 6χρονης Στέλλας απ’ τον ίδιο της τον πατέρα

11:11 28/4/2017 - Πηγή: iPop

Σήμερα Παρασκευή, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο δολοφόνος της 6χρονης Στέλλας, δηλαδή ο ίδιος της ο πατέρας, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του στις Αρχές.

Ο πατέρας της, ο οποίος είναι ένας 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης ότι σκότωσε την εξάχρονη κόρη του, ενώ ο ίδιος πρωί είχε δηλώσει την εξαφάνισή της στην Αγία Βαρβάρα.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ο πατέρας του μικρού κοριτσιού οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας σ’ έναν κάδο απορριμμάτων, περίπου 1,5 χλμ μακριά από το σπίτι

του, όπου είχε πετάξει τη σορό του κοριτσιού, τοποθετώντας την σε σακούλα σκουπιδιών.

Μετά τη νεκροτομή, η οποία θα γίνει σήμερα. θα εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου, αλλά σύμφωνα με τον 61χρονο, τη στραγγάλισε ο ίδιος.

Ο πατέρας πήγε το πρωί της Πέμπτης στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Βαρβάρας και είπε ότι εξαφανίστηκε η κόρη του, η οποία είχε κινητικά προβλήματα.

Ο ίδιος τόνισε στους αστυνομικούς ότι φοβόταν ότι είχε πέσει θύμα αρπαγής.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε ότι το βράδυ της Τετάρτης πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και πιθανόν ξέχασε τα κλειδιά στην πόρτα.

Τόνισε ότι γι’αυτό όταν ξύπνησε το πρωί, είδε το σπίτι άνω κάτω επειδή λογικά εισέβαλαν διαρρήκτες και το παιδί ήταν εξαφανισμένο. Ο δολοφόνος πατέρας, πριν φτάσει στο αστυνομικό τμήμα, πήγε την άλλη δίδυμη κόρη του στο σχολείο.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ανέλαβε αμέσως την υπόθεση, ενώ παράλληλα εκδόθηκε ανακοίνωση αναζήτησης από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και ταυτόχρονα γίνονταν έρευνες σε όλη την περιοχή, καθώς δεν κατάφερε να πείσει τους αστυνομικούς με τους ισχυρισμούς του από την αρχή.

Η μητέρα του παιδιού, που νοσηλευόταν στο Τζάνειο Νοσοκομείο μετά από χειρουργική επέμβαση, πήρε αμέσως εξιτήριο και πήγε όσο πιο γρήγορα γινόταν στο σπίτι για να παρακολουθεί τις έρευνες.

Αφού ανακρίθηκε 12 ώρες, ο 61χρονος ομολόγησε το έγκλημα του και συνελήφθη:

Ήταν η κακιά η ώρα. Ήταν ατύχημα. Το παιδί έκλαιγε συνέχεια. Ζητούσε την μητέρα του, που ήταν στο νοσοκομείο. Πήγα να την ησυχάσω. Δεν σταματούσε. Την ταρακούνησα αλλά συνέχιζε. Την είχα αγκαλιά. Την έπιασα από τον λαιμό και της έκλεισα το στόμα. Τότε ηρέμησε.

Με σκοπό να συμπληρωθεί η δικογραφία, με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, θα γίνει και νέα κατάθεση σήμερα, με διευκρινίσεις για τo φρικτό αυτό έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ισχυρίζεται ότι έσφιξε χωρίς να το θέλει περισσότερο το κορίτσι στην αγκαλιά του, με αποτέλεσμα να το στραγγαλίσει.

Ο δράστης, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα και παίρνει αντικαταθλιπτικά φάρμακα.

Photo : ΕUROKINISSI ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

The post Συγκλονίζει η τραγική δολοφονία της 6χρονης Στέλλας απ’ τον ίδιο της τον πατέρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα