Τέσσερις συλλήψεις για την απαγωγή- θρίλερ 4χρονου κοριτσιού στην Κύπρο

09:48 28/4/2017 - Πηγή: iPop

Συνολικά τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί σχετικά με την υπόθεση της απαγωγής- θρίλερ του 4χρονου κοριτσιού στην Κύπρο.

Όπως έγινε γνωστό, η κυπριακή Αστυνομία συνέλαβε τρεις Κύπριους, ηλικίας 47, 44 και 39 ετών και έναν 33χρονο Σύρο, όλοι κάτοικοι της Λευκωσίας.

Η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του αλλοδαπού, όπου και βρέθηκε αυτοκίνητο Range Rover, χρώματος μαύρου, όπως ακριβώς και το όχημα

με το οποίο φέρεται να έχει απαχθεί το κορίτσι.

Ο κ. Αγγελίδης, εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας, έκανε λόγο για σημαντική εξέλιξη. Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως οι συλληφθέντες ανακρίθηκαν προκαταρκτικά, χωρίς να αναφέρουν οτιδήποτε για εμπλοκή τους στην απαγωγή και θα ανακριθούν και πάλι σήμερα, Παρασκευή.

Το όχημα μεταφέρθηκε για επιστημονικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν συνδέεται με την υπόθεση. Ο ίδιος σημείωσε πως οι πληροφορίες «αξιολογούνται με πολλή προσοχή και τίποτε δεν αποκλείεται. Κύριος σκοπός είναι ο εντοπισμός της ανήλικης».

Η απαγωγή φέρεται να είναι οργανωμένη απ’ τον Νορβηγό πατέρα του κοριτσιού, καθώς στο παρελθόν είχε επιχειρήσει ξανά να αρπάξει το παιδί. Εναντίον του έχει εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και διεθνής αναζήτηση red notice.

Στις έρευνες συμμετέχουν επίσης η Εθνική Φρουρά, τα Ηνωμένα Έθνη και οι βρετανικές βάσεις, ενώ παράλληλα γίνονται εξονυχιστικοί έλεγχοι σ’ όλα τα οχήματα στα οδοφράγματα προς τις κατεχόμενες περιοχές.

The post Τέσσερις συλλήψεις για την απαγωγή- θρίλερ 4χρονου κοριτσιού στην Κύπρο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα