Το 16χρονο τσιγγανάκι που έκανε τους κριτές του X Factor να δακρύσουν | Video

10:19 28/4/2017 - Πηγή: iPop
| Video

Ένα 16χρονο τσιγγανάκι κατάφερε τόσο με το ταλέντο όσο με τον χαρακτήρα του να κάνει τους κριτές του X Factor να δακρύσουν.

Ο 16χρονος Αλέξανδρος Αγγούρης αξίζει τον σεβασμό όλων μας για τον χαρακτήρα, το μουσικό του ταλέντο, τη θέληση και την ωριμότητά του.

Ένα μικρό παιδί που δεν δίστασε απ’ την πρώτη στιγμή να μιλήσει για την καταγωγή του, κάνοντάς μας να ντρεπόμαστε για τις φορές που αντιμετωπίζουμε με προκατάληψη άτομα λόγω της καταγωγής τους.

Ο

16χρονος Αλέξανδρος είναι ένα παιδί με μεγάλη θέληση και γνώσεις, ενώ έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα δύο φορές σε διαγωνισμούς ρομποτικής και σήμερα ζει στο Δενδροπόταμο.

Ιδιαίτερη ήταν και η επιλογή τραγουδιού που έκανε ο 16χρονος, μιας και επέλεξε να πει το «Το ψωμί της ξενιτιάς» του Στέλιου Καζαντζίδη, κάνοντας μια ερμηνεία που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Ο Αλέξανδρος πηγαίνει στο μουσικό σχολείο Θεσσαλονίκης και παίζει βιολί.

Η μουσική είναι ένα δώρο από τον Θεό, δεν έχω παρωπίδες

Έχοντας πάρει τέσσερα «ναι» απ’ τους κριτές, εντυπωσίασε για δεύτερη φορά ερμηνεύοντας το παραδοσιακό τσιγγάνικο κομμάτι των Ρομά των Βαλκανίων, Ederlezi, το οποίο έχει γίνει ευρέως γνωστό απ’ τον Goran Bregović, ο οποίος το ερμήνευσε για την ταινία «Ο καιρός των τσιγγάνων».

The post Το 16χρονο τσιγγανάκι που έκανε τους κριτές του X Factor να δακρύσουν | Video appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
πορνο.τσιγκανικα.ρομα
Τυχαία Θέματα