Είναι γεγονός! Η ερωτική επιθυμία αυξάνεται το Καλοκαίρι

13:00 21/7/2017 - Πηγή: iPop

Νιώθεις πιο έντονη την ερωτική επιθυμία τελευταία; Υπάρχει λόγος. Η σεξουαλική μας επιθυμία αυξάνεται κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι, ορισμένοι επιστημονικοί και άλλοι απλώς προβλέψιμοι.

Βιταμίνη D

Η βιταμίνη D δεν βρίσκεται σε πολλά τρόφιμα αλλά το σώμα σου την παράγει με την έκθεση του δέρματος στον ήλιο.
Η βιταμίνη D βοηθά στην ανάπτυξη των οστών αλλά επίσης αυξάνει και τα επίπεδα τεστοστερόνης. Καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους σε εξωτερικούς χώρου οι ξαφνικές «εκκρίσεις» βιταμίνης D κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών μηνών ενισχύουν την τεστοστερόνη και τη λίμπιντο.

Αυξάνονται τα επίπεδα σεροτονίνης

Το καλοκαίρι συνεπάγεται με περισσότερες κοινωνικές και υπαίθριες δραστηριότητες. Όταν είσαι έξω με τους φίλους σου αυτό συνεπάγεται με μεγαλύτερη ευτυχία. Η ευτυχία αυξάνει τα επίπεδα σεροτονίνης γεγονός που αυξάνει και τη σεξουαλική σου κίνηση.

Τα κορμιά στο μικροσκόπιο

Όταν βλέπεις τα κορμιά στην παραλία με το μαγιό ή με κοντά σορτσάκι, φουστανάκια, με ή χωρίς μπλούζα γεννιέται η επιθυμία σου για σεξ. Δεν θέλει και πολύ…

Γενικά καλές στιγμές

Πηγαίνει μια βόλτα στο πάρκο, στην παραλία, διακοπές ή στο αγαπημένο σου φεστιβάλ και ζεις τη ζωή σου στο έπακρο. Συναντάς νέους ανθρώπους, αποκτάς νέες εμπειρίες και είναι φυσικό επόμενο να θες μέσα σε όλα αυτά να κάνεις και σεξ.

Λειτουργούν όμως όλα αυτά στην πραγματικότητα;

Θυμήσου επειδή εσύ έχεις αυτή τη διάθεση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχουν και άλλοι έχουν την ίδια διάθεση για σένα. Στην πραγματικότητα τα περισσότερα μωρά γεννιούνται τον Σεπτέμβρη που σημαίνει πως οι άνθρωποι παρουσιάζουν μεγαλύτερη σεξουαλική δραστηριότητα κατά τους κρύους χειμερινούς μήνες.

Τελικά μήπως όλοι οι μήνες είναι ίδιοι και απλώς αλλάζει η διάθεσή μας;

Photo: shutterstock

The post Είναι γεγονός! Η ερωτική επιθυμία αυξάνεται το Καλοκαίρι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα