Πες μας ποιο emoji χρησιμοποιείς να σου πούμε ποιος είσαι!

12:27 21/7/2017 - Πηγή: iPop

Τα μηνύματά σου είναι γεμάτα φατσούλες, αστραπές και όοοολα αυτά τα emojis που κυκλοφορούν; Έχεις ένα emoji έτοιμο για κάθε περίσταση; Τα emojis μας βοηθάνε να εκφράσουμε συναισθήματα που οι λέξεις δεν μπορούν να μεταφέρουν.

Υπάρχουν όμως μερικά emoji τα οποία χρησιμοποιείς περισσότερο από άλλα. Και αυτό δεν είναι τόσο αθώο όσο ακούγεται. Το αγαπημένο σου emoji λέει πολλά για σένα.

Ριζοσπαστική φεμινιστική επανάσταση

Αν το «μπράτσο» είναι το δικό σου αγαπημένο emoji αυτό σημαίνει πως είσαι

αντιδραστική. Παλεύεις εναντίον της πατριαρχίας κάθε φορά που χρησιμοποιείς αυτό το emoji. Έχεις αυστηρή βούληση και κανένας δεν μπορεί να χαλάσει αυτήν την φεμινιστική σου «διάθεση».

Αν είσαι άνδρας και αυτό είναι το αγαπημένο σου emoji τα πράγματα αλλάζουν. Αυτό σημαίνει πως είσαι πιθανώς «παιδί» ή απλώς εθισμένος στο γυμναστήριο και στις «ενέσεις» πρωτεΐνης.

Γυναίκα ρεσεψιονίστ

Αυτή η γυναίκα βρίσκεται ουσιαστικά σ’ένα γραφείο πληροφοριών. Ωστόσο, κανένας δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό το emoji για να ζητήσει πληροφορίες, να δώσει πληροφορίες. Αν χρησιμοποιείς αυτή τη φάτσα συχνά- πυκνά τότε σημαίνει πως αναλαμβάνεις πολλές αρμοδιότητες και δεν δίνεις καμία δεύτερη σκέψη στους haters.

Emoji Μελιτζάνα

Εάν η μελιτζάνα βρίσκεται ψηλά στη λίστα προτίμησης των emoji που χρησιμοποιείς τότε θα έπρεπε να ντρέπεσαι! Έχεις βρώμικο μυαλό και είσαι ο πρώτος που κάνει πλάκα με όλα. Σ’αρέσει να ρωτάς τον φίλο σου να σου πει με την κάθε λεπτομέρεια πως πήγε το ραντεβού του και κάνεις ερωτήσεις που κανένας άλλος δεν θα έκανε. Όλοι έρχονται σε σ’ένα για να τους συμβουλεύσεις στα ερωτικά και είσαι πάντα έτοιμος να κάνεις ένα βρώμικο αστείο για την κάθε περίσταση.

Emoji μαϊμού


Μας αρέσει να βλέπουμε αυτή τη μαϊμού. Είναι αξιολάτρευτο και περιστασιακά όλοι έχουμε κάνει κάτι που μας έκανε να κρύψουμε το πρόσωπό μας πίσω απ’ τα χέρια μας. Αλλά αν αυτό είναι το αγαπημένο σου emoji πάντα δικαιολογείς τον εαυτό σου. Επισκιάζεις πάντα τους υπόλοιπους και είσαι πάντα σε ετοιμότητα να αγκαλιάσεις τα παράλογά σου.

Emoji χειροκρότημα


Αγαπάς τη ζωή. Χρησιμοποιείς αυτό το emoji σχεδόν για κάθε κατάσταση. Είσαι θετικός και εκπέμπεις καλές δονήσεις. Συνέχισε έτσι!

Emoji φιλί

Αν χρησιμοποιείς το emoji φιλί περισσότερο από άλλα έχεις πολλή αγάπη να δώσεις. Είσαι πιθανώς αυτός που τους φιλάει όλους, τους αποκαλεί όλους «αγάπη» σου και φτιάχνεις τη μέρα του καθενός.

Πρόσωπο που «θρηνεί»


Εάν χρησιμοποιείς αυτό το emoji είσαι γκρινιάρης και συνέχεια τσακώνεσαι. Δεν μπορείς να χειριστείς τα πράγματα και κλαις εύκολα. Ηρέμησε τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα…

Emoji χορεύτρια


Είσαι party animal. Αγαπάς τη διασκέδαση, είσαι ο πρώτος που θα πάει στο πάρτι και ο τελευταίος που θα φύγει. Βασικά είσαι το πάρτι.

Emoji «okay»


Είσαι συκοφάντης. Δεν το περίμενες; Ούτε εμείς. Αν κάποιος χρειαστεί συμβουλές για το πως να ντυθείς θα βάλεις αυτό, αν ρωτήσει τη γνώμη σου για τα μαλλιά του τότε πάλι θα απαντήσεις με το ίδιο emoji. Αυτό το emoj για σένα ταιριάζει παντού. Ή βαριέσαι να απαντήσεις ή …βαριέσαι!

Emoji «Γέλιο-κλάμα»

Τα βρίσκεις όλα ξεκαρδιστικά και είναι μεταδοτικό! Είσαι ο πρώτος που θα γελάσει με τις δικές σου κακοτυχίες το οποίο σε κάνει πραγματικά απολαυστικό!

The post Πες μας ποιο emoji χρησιμοποιείς να σου πούμε ποιος είσαι! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα