Διαψεύδει ο Norbert Blum πως έχεις σχέση με το φυλλάδιο της Ειδομένης

15:57 15/3/2016 - Πηγή: iPop

Το δημοσίευμα που τον «δείχνει» ως υπεύθυνο για το φυλλάδιο το οποίο προκάλεσε αναταραχή και είχε ως αποτέλεσμα την «μαζική φυγή» προσφύγων έσπευσε να διαψεύσει ο πρώην Υπουργός Εργασίας της Γερμανίας, Norbert Blum.

Ο Norbert Blum τόνισε πως «δεν έχει καμία σχέση με το εν λόγω φυλλάδιο» και δήλωσε χαρακτηριστικά:

Έλαβα εκ των υστέρων γνώση αυτού του φυλλαδίου. Δεν ξεκίνησε από μένα αυτή η ενέργεια

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στα ελληνικά όσα

γράφει το φυλλάδιο.

Και εν συνεχεία πρόσθεσε πως κατανοεί «την κατάσταση των προσφύγων» λέγοντας:

Oι πρόσφυγες είναι απελπισμένοι. Η κατάσταση των ανθρώπων εκεί είναι τρομερή. Δίπλα μου κατασκήνωνε μια οικογένειες με μωρά πέντε ημερών. Τα βρέφη βρίσκονταν μέσα σε υγρές σκηνές και πάγωναν
Να σημειωθεί ότι ο Γερμανός πρώην Υπουργός Εργασίας επισκέφτηκε την Ειδομένη προσφάτως και διέμεινε σε σκηνή με τους πρόσφυγες.

Το πρωί της Τρίτης η εφημερίδα Bild είχε αναφέρει σε σχετικό της άρθρο πως «πίσω από το φυλλάδιο φαίνεται να βρίσκεται ο Norbert Blum, ο οποίος είναι από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του CDU της Μέρκελ».

Η γερμανική εφημερίδα «Bild» μάλιστα, μετέδωσε ένα από τα φυλλάδια τα οποία διανεμήθηκαν στους πρόσφυγες και με κόκκινο μαρκαδόρο έχει κυκλώσει την υπογραφή που υπάρχει στο κάτω μέρος του φυλλαδίου και λέει: «Kommando Norbert Blum» το οποίο σημαίνει «Μονάδα Norbert Blum».

photo:caffeinatedthoughts.com

The post Διαψεύδει ο Norbert Blum πως έχεις σχέση με το φυλλάδιο της Ειδομένης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα