Οι πρωταγωνιστές του Game Of Thrones στηρίζουν τους πρόσφυγες (video)

14:06 15/3/2016 - Πηγή: iPop

Μια διαφορετική πλευρά της προσωπικότητάς τους δείχνουν οι πρωταγωνιστές της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones, καθώς σε συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο HBO και μια διεθνή φιλανθρωπική οργάνωση, συγκεντρώνουν χρήματα υπέρ των προσφύγων.

Πλήθος θαυμαστών του Game of Thrones, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους

τους, διάσημους πρωταγωνιστές να συμμετέχουν στην νέα καμπάνια της φιλανθρωπικής οργάνωσης International Rescue Committee, μέσα από την οποία στόχος είναι να ενισχυθούν οικονομικά οι πρόσφυγες.
Η International Rescue Committee – Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης, είναι μια διεθνής μη κυβερνητική οργάνωση, η οποία βοηθά όσους πλήττονται από ανθρωπιστικές κρίσεις σε όλο τον κόσμο.

Οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς Game of Thrones, σε συνεργασία με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο HBO και την IRC, παρουσίασαν λοιπόν ένα video, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τους πρόσφυγες της Συρία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σχετική ανακοίνωση, έρχεται μερικές ημέρες έπειτα από την κυκλοφορία του τελευταίου trailer για την πολυαναμενόμενη 6η σεζόν της σειράς, το οποίο μέσα σε λιγότερο από μία ημέρα, συγκέντρωσε πάνω από 30 εκατομμύρια προβολές.

Η καμπάνια η οποία έχει στόχο τη συγκέντρωση 1 εκατομμυρίου δολαρίων έχει το όνομα #RealmtotheRescue, ενώ μέσω της δωρεάς, οι θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones, μπορούν να κερδίσουν ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες, προκειμένου να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της 6ης σεζόν της σειράς.

Όπως θα παρακολουθήσετε και στο παρακάτω video, οι πρωταγωνιστές της σειράς ζητούν από όλους τους θαυμαστές του Game of Thrones, να κάνουν τις δικές τους δωρεές, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να βοηθηθούν οι Σύροι πρόσφυγες.

Δείτε το video παρακάτω:

The post Οι πρωταγωνιστές του Game Of Thrones στηρίζουν τους πρόσφυγες (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα