Fashion Has It – Όταν η μόδα και το στυλ γίνεται οικογενειακή υπόθεση

14:41 15/3/2016 - Πηγή: iPop

Οι Fashion Has It, είναι οι κατά κόσμον γνωστές Ελληνίδες fashion bloggers Κλαίρη και Βάσια Κοκιοπούλου. Όχι, δεν πρόκειται για συνωνυμία, καθώς τα κορίτσια εκτός από το πάθος τους και την αγάπη τους για το χώρο της μόδας και του στυλ, μοιράζονται και το ίδιο αίμα.

Η Κλαίρη και η Βάσια, είναι δύο αδέλφια, τα οποία μέσα από το επιτυχημένο τους

fashion blog Fashion Has It, εκφράζουν εδώ και έξι περίπου χρόνια, την αιώνια αγάπη τους για το χώρο της μόδας. Με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και κείμενα με άποψη, τα κορίτσια αποδεικνύουν πως όταν η μόδα γίνεται οικογενειακή υπόθεση, όλα μπορούν να πάνε καλά…

Το iPop συναντήθηκε μαζί τους και σε μια, χορταστική και εννοείται στιλάτη συζήτηση, εξασφαλίσαμε μερικές μικρές αλλά πολύτιμες συμβουλές για τις εμφανίσεις σας, με την υπογραφή των Fashion Has It …

Πως και πότε ξεκίνησε το Fashion Has It σαν ιδέα και πως πήρατε την απόφαση να ξεκινήσετε το δικό σας fashion blog;To Fashion has it.. ξεκίνησε το 2010, μέσα από την κοινή μας αγάπη για τη μόδα. Στην ουσία, το blog μας είναι κάτι σαν προσωπικό ημερολόγιο, από το τι μας αρέσει να φοράμε, ποια μέρη επιλέγουμε να φάμε μέχρι συμβουλές μόδας και μυστικά ομορφιάς.Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως δουλειά με συγγενικό πρόσωπο, δύσκολα γίνεται… Εσείς πως τα καταφέρνετε και ποιο είναι το μυστικό της συνεργασίας σας;Θεωρούμε πως όταν έχεις κοινό στόχο και κοινά όνειρα με κάποιον, είναι πολύ πιο εύκολο να δουλέψεις μαζί του. Αυτό που πιστεύουμε πως μπορεί να κάνει μια συνεργασία πετυχημένη είναι η αλληλοκατανόηση, η εμπιστοσύνη και η στήριξη που δείχνεις στο συνεργάτη σου.

Το Fashion Has It, έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο αγαπημένα blogs στο ελληνικό κοινό και έχει αποσπάσει μάλιστα και διακρίσεις στο χώρο. Περιμένατε να έχει τέτοια μεγάλη ανταπόκριση;Τον Οκτώβρη του 2010 πήραμε την απόφαση να ξεκινήσουμε να γράφουμε για τα πράγματα που μας τραβάνε την προσοχή, για προϊόντα που δοκιμάσαμε και μας ενθουσίασαν ή ακόμα και για μέρη που επισκεφτήκαμε και μας άρεσαν. Όταν ανεβάσαμε το πρώτο μας post σίγουρα δεν περιμέναμε την ανταπόκριση που έχει σήμερα το Fashion has it.. Είναι μεγάλη μας χαρά να ξέρουμε πως υπάρχουν άτομα εκεί έξω που διαβάζουν όσα γράφουμε και ακόμα μεγαλύτερη χαρά όταν διαβάζουμε τα σχόλια και τις απόψεις τους.Τι είναι αυτό που διακρίνει το δικό σας προσωπικό στυλ; Τι γνωρίζει κανείς για εσάς μέσα από το blog σας;Όντας δύο διαφορετικοί άνθρωποι στο blog κάποιος μπορεί να δει και δύο διαφορετικά στυλ. Η Κλαίρη έχει πιο rock στυλ καθώς λατρεύει τα δερμάτινα leggings, τα τρουκς και καθετί μαύρο, ενώ η Βάσια έχει πιο romantic chic στυλ, με αδυναμία στα πιο παστέλ χρώματα και τη δαντέλα.

Έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στην Ελλάδα για το fashion blogging; Ποιες οι διαφορές που υπάρχουν με συναδέλφους σας του εξωτερικού;Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να εξελίσσεται όσων αφορά το θέμα fashion blogging. Ένα blog σου προσφέρει άμεση ενημέρωση καθώς οι bloggers ποστάρουν συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο real time. Παράλληλα και με την εξέλιξη της τεχνολογίας είναι αναπόφευκτο να μην υπάρξει εξέλιξη και στο blogging. Στο εξωτερικό τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά, καθώς εδώ και πολλά χρόνια ο τομέας του blogging έχει αποκτήσει μεγάλη ισχύ και δύναμη τόσο στο χώρο της ενημέρωσης όσο και στο χώρο της μόδας.Ποια θεωρείτε πως ήταν η πιο high fashion στιγμή σας, στην μέχρι τώρα πορεία σας;Αδιαμφισβήτητα η υποψηφιότητα και νίκη μας στα Marie Claire blog awards, στην κατηγορία Social Media Darling.Έχετε ένα αγαπημένο σου κομμάτι –ρούχο ή αξεσουάρ- που να είναι το φετίχ σας; Έχουμε και οι δύο μεγάλη αδυναμία στις τσάντες και στα παπούτσια. Θεωρούμε πως μπορούν να αναδείξουν ολόκληρο το ντύσιμο μιας γυναίκας, αλλά και να το μεταμορφώσουν.

Πείτε μας ένα κομμάτι σχεδιαστή που έχετε ήδη ξεχωρίσει για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016. Τι θα πρέπει να έχει μια γυναίκα οπωσδήποτε στην γκαρνταρόμπα της για τη φετινή σεζόν;Όπως μάλλον και οι περισσότερες κοπέλες, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, επιλέγουμε ανοιχτές αποχρώσεις, με ιδιαίτερη αδυναμία στο λευκό αλλά και ανάλαφρα υφάσματα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Φυσικά μερικές πινελιές από φλούο χρώματα επιβάλλονται που και που μέσα στην άνοιξη. Μας είναι δύσκολο να διαλέξουμε μόνο ένα κομμάτι αφού αγαπήσαμε τα καρό από Victoria Beckham, Celine και Stella McCartney, ερωτευτήκαμε τις δαντέλες από Burberry Prorsum, Rochas και Emilio Pucci και σίγουρα θα μπούμε στον πειρασμό της ρίγας εμπνευσμένες από Prada και Dolce and Gabbana. Το πιο σημαντικό είναι να αισθάνεσαι όμορφα με αυτά που φοράς και πάντα αυτό προτρέπουμε τις αναγνώστριές μας να κάνουν.Τι πιστεύετε πως κάνουν λάθος κάνουν οι Eλληνίδες στο στυλ τους; Τι θα τους προτείνατε; Πιστεύουμε πως οι Ελληνίδες προσέχουν πάρα πολύ την εμφάνισή τους, ενημερώνονται για τις τάσεις της μόδας και τις προσαρμόζουν στο στυλ τους αποφεύγοντας τα στυλιστικά λάθη. Εμείς αυτό που έχουμε να τους προτείνουμε είναι ότι ανεξάρτητα από τα trends της κάθε σεζόν το στυλ κάθε γυναίκας είναι μοναδικό και αυτό την κάνει ξεχωριστή. Όταν λοιπόν επιλέγει να ακολουθεί μία τάση, να τη «φέρνει στα μέτρα» της και να αναδεικνύει τα δυνατά στοιχεία της.

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας σχεδιαστές και ποιες γυναίκες θεωρείτε fashion icons;Αγαπάμε και θαυμάζουμε πολλούς σχεδιαστές τόσο Έλληνες όσο και ξένους. Από τους πολύ αγαπημένους μας Έλληνες σχεδιαστές είναι ο Δημήτρης Πέτρους και η Ιωάννα Κουρμπέλα. Καθημερινή πηγή έμπνευσης για εμάς αποτελούν οι Miroslava Duma, Christine Centenera και Olivia Palermo.Μελλοντικά σχέδια; Τι εύχεστε για το μέλλον;Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για το σημείο που έχουμε φτάσει σήμερα. Επιδιώκουμε καθημερινά να εξελίσσουμε το Fashion has it.. και προσθέτουμε ενότητες που αγαπάμε και μας εκφράζουν. Ιδανικά μέσα στα επόμενα χρόνια θα θέλαμε να πάρει μία μορφή όπου νέοι άνθρωποι που θα μοιράζονται τα ίδια όνειρα και το ίδιο πάθος να βρεθούν στην ομάδα μας και να καταφέρουμε να δημιουργούμε ακόμα ομορφότερα θέματα. Χαιρόμαστε πολύ που ο χώρος του blogging έχει γνωρίσει και συνεχίζει να γνωρίζει όλο και μεγαλύτερη αναγνώριση και ειδικά του fashion blogging με τον οποίο ασχολούμαστε. Αυτό που ευχόμαστε, είναι να μπαίνουν στο χώρο άνθρωποι δημιουργικοί που έχουν πάθος με αυτό που κάνουν ώστε να προσφέρουν όμορφα πράγματα και να δημιουργείται συνολικά μία εικόνα που θα εμπνέει συνεχώς και άλλους.

The post Fashion Has It – Όταν η μόδα και το στυλ γίνεται οικογενειακή υπόθεση appeared first on iPop.

Keywords
fashion, στυλ, μοδα, γινεται, υποθεση, στυλ, fashion, dolce and gabbana, olivia palermo, bloggers, blog, ipop, ημερολόγιο, blogs, rock, ελλαδα, real, time, ισχύ, media, victoria, beckham, celine, mccartney, burberry, pucci, prada, palermo, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, olivia palermo, ipop, δυνατα, βιντεο, ημερολόγιο, το θεμα, αξεσουαρ, γυναικα, δουλεια, θεμα, καθημερινη, μυστικα ομορφιας, ονειρα, υφασματα, φωτογραφιες, χρωματα, blogs, blog, burberry, prada, real, time, αγαπη, αδυναμια, αιμα, ανοιξη, δερματινα, δυναμη, ευκολο, ενημερωση, εμφάνιση, εξελιξη, εξι, ιδεα, ιδια, ιδιο, εικονα, ιωαννα, λαθη, λαθος, μαυρο, μυστικο, μορφη, μυστικα, νικη, ντυσιμο, ομαδα, παντα, οπωσδηποτε, ουσια, παθος, παπουτσια, πηγη, υπογραφη, σεζον, σιγουρα, συζητηση, συνεχεια, σχολια, ταση, τι ειναι, τσαντες, ισχύ, φυσικα, χαιρομαστε, χαρα, ομορφα, beckham, celine, δημητρης, dolce and gabbana, εμφανισεις, κειμενα, κομματι, λευκο, mccartney, media, palermo, pucci, bloggers, rock, θεματα, υλικο, victoria, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα