Schäuble: Ασκεί κριτική στην δήλωση του Sigmar Gabriel και ζητά μεταρρυθμίσεις από την Ελλάδα

11:58 24/3/2017 - Πηγή: iPop

Ο Schäuble ασκεί κριτική στην δήλωση του Sigmar Gabriel, χαρακτηρίζοντας «λάθος» τα μηνύματα που στέλνει στην Ελλάδα ο Υπουργός εξωτερικών και παράλληλα ζητά μεταρρυθμίσεις από την Ελλάδα.

Την δήλωση του Γερμανού Υπουργού εξωτερικών Sigmar Gabriel, ότι η Γερμανία θα πρέπει να δώσει περισσότερα χρήματα στην Ελλάδα,

σχολιάζει ο Γερμανός υπουργός οικονομικών Wolfgang Schäuble, αναφέροντας ότι καθιστά πιο δύσκολη την λήψη σωστών αποφάσεων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Γερμανία δεν μπορεί να λύνει τα προβλήματα των άλλων χωρών, καθώς πρέπει να τα λύνουν μόνοι τους. Επίσης, εξήγησε ότι το πρόβλημα δεν είναι το ύψος των χρημάτων αλλά ο τρόπος που θα χρησιμοποιηθούν αυτά τα χρήματα.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του για την Ελλάδα, καθώς αναφέρει τις προϋποθέσεις παραμονής της στην Ευρωζώνη.

H Ελλάδα μπορεί να παραμείνει στην Ευρωζώνη, μόνο εάν δημιουργήσει μία πλήρως ανταγωνιστική οικονομία

Τέλος όσον αφορά τις δεσμεύσεις της ΝΔ στην Ελλάδα, σχετικά με το περιεχόμενο της συμφωνίας για το χρονικό διάστημα μετά το 2019, ο Γερμανός υπουργός οικονομικών ανέφερε ότι αφού το 2019 θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα και αυτή τη στιγμή η αντιπολίτευση τάσσεται εναντίον των μέτρων, τότε θα βρεθεί κάποια διατύπωση για να έχει υπόσταση η νομοθέτηση των μέτρων, ανεξάρτητα από τις εκλογές και την έκβασή τους καθώς αυτό έγινε και σε άλλες χώρες και παλαιότερα στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Η επιστολή του Τσίπρα στο Eurogroup- Τι δέχεται και τι απορρίπτει

The post Schäuble: Ασκεί κριτική στην δήλωση του Sigmar Gabriel και ζητά μεταρρυθμίσεις από την Ελλάδα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα