H τελευταία φωτογραφία του αστυνομικού που έχασε τη ζωή του στην επίθεση στο Λονδίνο

10:39 24/3/2017 - Πηγή: iPop

H τελευταία φωτογραφία του αστυνομικού που έχασε τη ζωή του στην επίθεση στο Λονδίνο τραβήχτηκε μόλις λίγα λεπτά πριν συμβεί το τρομακτικό αιματηρό επεισόδιο στην γέφυρα του Westminster.

Μία τουρίστρια από τις ΗΠΑ, η Staci Martin τράβηξε την τελευταία φωτογραφία του άτυχου Keith Palmer πριν ο δράστης οδηγήσει το όχημα του πάνω στους πεζούς και στη συνέχεια αφαιρέσει τη ζωή του αστυνομικού

μ’ ένα μαχαίρι.

Να θυμίσουμε πως ο 48χρονος Keith Palmer είναι ο άτυχος αστυνομικός ο οποίος επιχείρησε να σταματήσει το δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο με την ίδια του την ζωή.

Ο 48χρονος ήταν παντρεμένος και είχε μια 5χρονη κόρη.

Σύμφωνα με την βρετανική dailymail, 45 λεπτά πριν την επίθεση, η αμερικανίδα τουρίστρια Staci Martin φωτογραφήθηκε μαζί με τον αστυνομικό και στη συνέχεια έφυγε από την περιοχή με ταξί, όπου και ενημερώθηκε για το τι είχε συμβεί.

Η ίδια, δήλωσε στα ΜΜΕ:

Ήταν η πρώτη μου φορά στο Λονδίνο και όταν είδα το καπέλο του, θέλησα να βγάλω μαζί του μια φωτογραφία. Τον πλησίασα και τον ρώτησα ΄θα σας πείραζε να βγάζαμε μια φωτογραφία;’ και εκείνος απάντησε ‘κανένα πρόβλημα’. Ήταν ένας καλός άνθρωπος

Διαβάστε επίσης:

Λονδίνο: 75χρονος υπέκυψε στα τραύματά του | Η Αστυνομία ενώνει τα κομμάτια του παζλ

The post H τελευταία φωτογραφία του αστυνομικού που έχασε τη ζωή του στην επίθεση στο Λονδίνο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα