Έγκλημα πάθους η δολοφονία στο πρακτορείο ΟΠΑΠ;

10:22 24/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε προσωπικές διαφορές απέδωσε η αστυνομία αρχικά τη δολοφονία υπαλλήλου πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό ο ιδιοκτήτης και δολοφόνος είναι Παραολυμπιονίκης που έχει χαρίσει στην ελληνική εθνική ομάδα κολύμβησης αμέτρητες διακρίσεις ενώ θύμα είναι ένας υπάλληλός του, ο οποίος έπεσε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν,

καθώς φέρεται πως το έγκλημα έγινε για τα μάτια μιας γυναίκας και συγκεκριμένα τη σύζυγο του Παραολυμπιονίκη με την οποίο ο υπάλληλος εικάζεται ότι είχε ερωτική σχέση.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Παραολυμπιονίκης, αφού λογομάχησε με τον υπάλληλό του, κατέβασε τα ρολά του καταστήματος, έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τον άν δρα στο κεφάλι.Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο, βρήκαν το πρακτορείο με κατεβασμένα ρολά, ωστόσο τα φώτα ήταν αναμμένα και παρατήρησαν τον νεκρό άνδρα στο εσωτερικό του.

Στη συνέχεια, αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου μεταβαίνοντας στο σπίτι του κι εκείνος τελικά ομολόγησε ότι είναι ο δολοφόνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα