Μ’ ένα video με την Jennifer Aniston, η Emirates Airlines ρωτάει: ‘Ποιος χρειάζεται tablets και laptops τέλος πάντων;’

11:14 24/3/2017 - Πηγή: iPop

Μ’ ένα video με την Jennifer Aniston, η Emirates Airlines ρωτάει: ‘Ποιος χρειάζεται tablets και laptops τέλος πάντων;’

Η Emirates Airlines,

μία από τις αεροπορικές εταιρείες που έχουν επηρεαστεί από την απαγόρευση χρήσης μεγάλων ηλεκτρονικών συσκευών κατά τη διάρκεια των πτήσεων προς τις ΗΠΑ, απαντάει ευθέως με την βοήθεια της jennifer Aniston.

Να θυμίσουμε πως η οδηγία ασφαλείας από τις Ηνωμένες Πολιτείες απαγορεύει στους επιβάτες τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή μεγαλύτερη από ένα smartphone στην καμπίνα για πτήσεις προς τις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 10 αεροδρόμια σε οκτώ Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Laptops, digital tablets, DVD players και άλλες μεγάλες ηλεκτρονικές συσκευές πρέπεινα περνάνε τον έλεγχο μέσα στις αποσκευές οι οποίες θα αποθηκευτούν στο cargo hold.

Σε μία διαφήμιση, η οποία κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα η Emirates απάντησε σε αυτή την ταξιδιωτική οδηγία με την Aniston να παίζει παιχνίδια και να βλέπει ταινίες στην οθόνη του μπροστινού καθίσματος.

«Ποιος χρειάζεται tablets και laptops τέλος πάντων;» ρωτάει το μήνυμα στην αρχή της διαφήμισης. Ενώ ε΄να δεύτερο μήνυμα εμφανίζεται το οποίο γράφει: «Πάνω από 2,500 κανάλια με τις πιο πρόσφατες ταινίες, box sets, live sports και παιδικά προγράμματα».

Το τμήμα εσωτερικής ασφάλειας των ΗΠΑ αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω την νέα ταξιδιωτική οδηγία για τις πτήσεις από την Ιορδανία, την Αίγυπτο, το Κατάρ, το Κουβέιτ, τα Ενωμένα Εμιράτα, την Τουρκία και το Μαρόκο.

Δείτε το video:

Δείτε ολόκληρο το τηλεοπτικό spot!

The post Μ’ ένα video με την Jennifer Aniston, η Emirates Airlines ρωτάει: ‘Ποιος χρειάζεται tablets και laptops τέλος πάντων;’ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα