One Love Manchester ή μία συναυλία ενάντια στον τρόμο (Video)

01:18 5/6/2017 - Πηγή: iPop

Η μεγαλειώδης συναυλία της Ariana Grande, One Love Manchester, μάζεψε 50.000 ανθρώπους στο Emirates Old Trafford, για να ενώσουν τις φωνές τους μαζί της προκειμένου «να πιστέψουν και πάλι» στην ζωή!

Στο πλευρό της Ariana Grande βρέθηκαν πολύ γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο Justin Bieber, Katy Perry, Robi Williams, Miley Cirus, Take That,

Usher, οι Black Eyed Peas.

Μην φοβάστε!

«Μην φοβάστε!» ήταν το μήνυμα της 9χρονης Scarlett η οποία έζησε τον τρόμο της 22α Μαϊου στη συναυλία της Ariana Grande στο Manchester Arena.

«Έχω ένα μήνυμα για όλο τον κόσμο: μη φοβάστε!» είπε η Scarlett η οποία βρέθηκε μαζί με την οικογένεια της στη συναυλία προκειμένου «να πιστέψουν και πάλι» στην ζωή, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο η μητέρα του κοριτσιού, η Rachel.

«Η επιλογή που είχαμε ήταν να έρθουμε εδώ ή να παραμείνουμε κλεισμένες στο σπίτι μας, μέσα στον φόβο. Οι παππούδες μας επέζησαν από δύο παγκόσμιους πολέμους για να μπορούμε εμείς να ζούμε ειρηνικά και να αυτό το βλέπουμε ξανά. Δεν πρέπει όμως να γίνεται έτσι. Πρέπει η κυβέρνηση να κάνει κάτι, ιδίως έπειτα από τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν χθες στο Λονδίνο» σημείωσε η ίδια, αναφερόμενη στην επίθεση το Σάββατο το βράδυ με 7 νεκρούς που συγκλόνισε τη Βρετανία και τη διεθνή κοινότητα.

The post One Love Manchester ή μία συναυλία ενάντια στον τρόμο (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα