Μάθε με ποιους τρόπους ο σκύλος σου εκφράζει την αγάπη του για σένα

17:23 4/6/2017 - Πηγή: iPop

Ξαφνικά αναρωτιέσαι: «Το σκυλί μου με αγαπά;» Εσύ κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να δείξεις στον σκύλο σου πόσο τον αγαπάς αλλά πώς ξέρεις ότι αισθάνεται το ίδιο; Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν μερικά σαφή σημάδια που μπορείς να αναζητήσεις. Το κατοικίδιό σου δεν μπορεί να έρθει στο σπίτι με ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα, αλλά μπορεί να σου φέρει το αγαπημένο του παιχνίδι. Και αυτό είναι ένδειξη βαθιάς αγάπης.

Εάν το σκυλί σου παρουσιάζει κάποια από τις ακόλουθες συμπεριφορές, υποδηλώνει την αγάπη του για σένα:Τρελαίνεται όταν έρχεσαι σπίτι!Τα έχεις δει όλα αυτά πριν. Περπατάς στην
μπροστινή πόρτα και σε καλωσορίζει με ανυπομονησία το σκυλί σου, με την ουρά να κουνιέται και με ένα παιχνίδι στο στόμα του. Αυτή είναι η αγάπη στην αληθινή της μορφή.

Το σκυλί σου δείχνει τον ενθουσιασμό του για να σε δει με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί. Ωστόσο, σύμφωνα με το Blog Wall Street Journal, εάν το σκυλί σου φαίνεται να το κάνει αυτό κάθε φορά που κάποιος περπατάει στο σπίτι, μπορεί να είναι λίγο … αδιάφορο.Εκφράσεις προσώπου
Η αγάπη ενός σκύλου δεν φαίνεται μόνο από το κούνημα της ουράς. Αντ ‘αυτού, πρόκειται για εκφράσεις του προσώπου. Σε μια πρόσφατη μελέτη στην Ιαπωνία, τα σκυλιά είδαν τον ιδιοκτήτη τους και έναν ξένο. Όταν είδαν τον γονέα τους, οι σκύλοι σήκωσαν αμέσως τα φρύδια τους (ειδικά το αριστερό τους). Όταν είδαν έναν ξένο υπήρχε πολύ λιγότερη κίνηση του προσώπου.

Ομοίως, όταν είδαν κάποιον που γνώριζαν και ήταν συνδεδεμένοι, οι σκύλοι μετατόπισαν το αριστερό αυτί τους πίσω. Σύμφωνα με τη μελέτη, αυτό υποδηλώνει ότι το σκυλί είναι πιθανότατα πιο επιφυλακτικό όταν συναντά κάποιον νέο ή βλέποντας κάτι που δεν του αρέσει.Σε κοιτάζει πραγματικάΌταν ο σκύλος σου σε κοιτάζει στα μάτια, «σε αγκαλιάζει με τα μάτια του».

Γιατί? Επειδή όταν το σκυλί σου κοιτάζει, απελευθερώνεται ωκυτοκίνη, η οποία είναι η ίδια ορμόνη που βοηθά τις νέες μητέρες να δεσμεύονται με τα μωρά τους. Αυτή η επαφή με τα μάτια δείχνει πραγματικά την αγάπη του σκύλου σου για εσένα.

Χασμουριέται με εσένα

Όλοι έχουμε ακούσει ότι το χασμουρητό είναι μεταδοτικό και ίσως το βίωσες όταν ένας φίλος σου χασμουρήθηκε κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας. Αλλά ήξερες ότι τα σκυλιά αντιμετωπίζουν την ίδια αίσθηση;

Σύμφωνα με τη Live Science, μια πρόσφατη μελέτη δείχνει ότι το χασμουρητό δείχνει ενσυναίσθηση σε εμάς. Με άλλα λόγια, επειδή οι άνθρωποι είναι ενθουσιώδεις, αισθάνονται το χασμουρητό στον ομότιμό τους. Είναι σχεδόν αδύνατο να μετρηθεί η συμπάθεια ενός σκύλου, αλλά είναι πιθανό ότι το χασμουρητό συμβολίζει έναν δεσμό με τον άνθρωπο.

Σε αυτή τη μελέτη, τα σκυλιά ήταν πιο πιθανό να χασμουρηθούν όταν οι ιδιοκτήτες τους χασμουριόντουσαν, σε αντίθεση με έναν ξένο. Δύσκολο να το πιστέψεις; Μπορείς να το δοκιμάσεις στο σπίτι.

Είναι αληθινή αγάπη
Υπάρχουν πολλοί «επιστημονικοί» τρόποι για να επιβεβαιώσεις ότι το σκυλί σου σε αγαπά, αλλά φυσικά αυτές οι αντιδράσεις ποικίλλουν από σκύλο σε σκύλο.

Ο πιο αληθινός τρόπος να γνωρίσεις αν σε αγαπά το σκυλί σου; Εμπιστεύσου το ένστικτό σου.

The post Μάθε με ποιους τρόπους ο σκύλος σου εκφράζει την αγάπη του για σένα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα