Πενήντα σφαίρες έριξαν οι αστυνομικοί για να σταματήσουν τους δράστες στο Λονδίνο

19:14 4/6/2017 - Πηγή: iPop

Οκτώ ένοπλοι αστυνομικοί έριξαν πενήντα σφαίρες για να σταματήσουν τους δράστες στο Λονδίνο.

Η αντιτρομοκρατική αστυνομία της Βρετανίας πυροδότησε έναν «πρωτοφανή» αριθμό γύρων κατά των τρομοκρατών που ευθύνονται για την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο το Σάββατο, δήλωσε ο Βοηθός Επίτροπος Mark Rowley σε συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα ο ίδιος δήλωσε ότι οι αρχές έχουν καταγράψει σημαντική πρόοδο στη διαδικασία της ταυτοποίησης των τριών δραστών της χθεσινής επίθεσης στο Λονδίνο.

Στην τρομοκρατική επίθεση που

σημειώθηκε στο Λονδίνο, ένα φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πλήθος στο London Bridge και στη συνέχεια τρεις άντρες που επέβαιναν σε αυτό επιτέθηκαν με μαχαίρι στο πλήθος στην περιοχή Borough Market του Λονδίνου. Από την επίθεση 7 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και 48 τραυματίστηκαν, με έναν από αυτούς να νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα.

Η βρετανική αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες σε κτίριο στο ανατολικό Λονδίνο

Η βρετανική αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες σε κτίριο στο Ιστ Χαμ, μια συνοικία η οποία βρίσκεται στο ανατολικό Λονδίνο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή, ενώ η πρόσβαση έχει αποκλειστεί.

Δώδεκα συλλήψεις μέχρι στιγμής

Η αστυνομία έκανε 12 συλλήψεις σήμερα στο ανατολικό Λονδίνο οι οποίες σχετίζονται με την επίθεση στην οποία σκοτώθηκαν 7 άνθρωποι και 48 τραυματίσθηκαν.

Ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι:

Αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας συνέλαβαν σήμερα το πρωί 12 ανθρώπους στο Μπάρκινγκ του ανατολικού Λονδίνου σε σχέση με τα χθεσινοβραδινά γεγονότα στη Γέφυρα του Λονδίνου και την περιοχή Μπόροου Μάρκετ. Οι έρευνες συνεχίζονται σε διευθύνσεις στο Μπάρκινγκ

Το video που απεικονίζει τους δράστες

Η Express έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο το οποίο έστειλε αναγνώστης, στο οποίο απεικονίζονται οι δράστες να εισέρχονται με ηρεμία στην Μπόροου Μάρκετ για να συνεχίσουν με το δεύτερο σκέλος της επίθεσης τους.

Διαβάστε επίσης:

Τον Isis βλέπει η βρετανική κυβέρνηση πίσω από την αιματηρή επίθεση (photos -videos)

The post Πενήντα σφαίρες έριξαν οι αστυνομικοί για να σταματήσουν τους δράστες στο Λονδίνο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα