Τι πραγματικά ζητάνε οι γυναίκες από τους άντρες;

19:41 4/6/2017 - Πηγή: iPop

Υπάρχει μια ερώτηση που όλοι οι άνθρωποι προσπαθούν να απαντήσουν. Τι θέλουν πραγματικά οι γυναίκες; Παρά τη λαϊκή πεποίθηση, είναι δυνατόν να βρεθεί μια απλή απάντηση σε αυτή την αιώνια ερώτηση. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τι είναι αυτό που ζητάνε οι γυναίκες από τους άντρες. Κράτα σημειώσεις!

Αυθορμητισμό

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πηγαίνετε κάθε Σαββατοκύριακο σε μια νέα

χώρα. Ακόμα και μια μπανιέρα γεμάτη με σαμπάνια είναι πιθανό να είναι περιττή. Δείξε τον αυθορμητισμό σου στα μικρά πράγματα. Προσκάλεσε την σε ένα χορό κατά τη διάρκεια μιας βόλτας ή γράψε ένα απροσδόκητο κείμενο.

Περισσότερη επιμονή

Όταν λέει «όχι», δεν σημαίνει «όχι». Ωστόσο, δεν σημαίνει επίσης «ναι» ή «ίσως.» Μερικές φορές τα λόγια μιας γυναίκας δεν σημαίνουν τίποτα. Ωστόσο, όχι επειδή δεν καταλαβαίνουν αυτό που θέλουν αλλά το αντίθετο. Αυτό που θέλουν είναι ένας άνθρωπος που θα δείξει επιμονή.

Έμπνευση

Κάθε γυναίκα είναι έτοιμη να γίνει ο πιο αφοσιωμένος άνθρωπος ή ακόμα και μια ολόκληρη ομάδα υποστήριξης για τον αγαπημένο της. Ως εκ τούτου, έχει το δικαίωμα να περιμένει την ίδια στάση ως αντάλλαγμα. Είναι σημαντικό να δείξεις ένα ειλικρινές ενδιαφέρον για τη ζωή της. Μήπως ονειρεύεται να γίνει ηθοποιός; Να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση; Να τρέξει σε ένα μαραθώνιο; Οι πιθανότητές της για την επίτευξη του στόχου της θα διπλασιαστούν εάν της πεις μία μόνο φράση: «Πιστεύω σε εσένα».

Χιούμορ

Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι το γέλιο είναι ένα από τα ισχυρότερα φυσικά αφροδισιακά. Να κάνεις πλάκα λοιπόν πιο συχνά αλλά θυμήσου ότι υπάρχουν πράγματα με τα οποία δεν πρέπει να αστειεύεσαι. Για παράδειγμα, το φόρεμά της, το χτένισμα ή η οικογένειά της.

Προσοχή και φροντίδα

Απλά μην το τραβήξεις πολύ μακριά. Μην την ακολουθήσεις, μην την καλέσεις 100 φορές την ημέρα και μην στέλνεις εκατομμύρια μηνύματα. Μην ξεχάσεις να την ρωτήσεις πώς ήταν η μέρα της, πώς νιώθει, τι θέλει και τι σκέφτεται.

Αισιοδοξία

Οι ψυχολόγοι ισχυρίζονται ότι ένας άνδρας και μια γυναίκα ως ζευγάρι μοιάζουν με δύο συνδετικά αγγεία. Εάν ένας από αυτούς γεμίσει με θετικότητα, το ίδιο σύντομα θα συμβεί και στον άλλο. Μια σταθερή καλή διάθεση είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορεί να δώσει ένας άντρας σε μια γυναίκα. Απλά χαμογέλα πιο συχνά, μοιράσου φωτεινά συναισθήματα μαζί της!

Υποστήριξη

Η επιστήμη λέει ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο συναισθηματικές από τη φύση και βιώνουν τη θλίψη, τη μελαγχολία ή την κατάθλιψη συχνότερα από τους άνδρες. Γι ‘αυτό θέλουν κάποιον σε τέτοιες στιγμές που μπορεί να είναι ένας ώμος για να κλάψουν και να τους υπόσχεται ότι όλα θα πάνε καλά.

Ειλικρίνεια

Αν θες να περάσεις μια βραδιά με τους φίλους σου και όχι μαζί της , να της το πεις. Μην δημιουργείς ανόητες δικαιολογίες και ιστορίες σχετικά με το πόση δουλειά πρέπει να κάνεις. Κάθε γυναίκα ξέρει να διακρίνει την αλήθεια από τα ψέματα. Πάντα να λες την αλήθεια.

Σεβασμός

Εάν ακόμα θεωρείς τις γυναίκες ως το αδύναμο μέρος της ανθρωπότητας, τότε δεν ξέρεις τίποτα γι ‘αυτές. Είναι σε θέση να δημιουργήσουν όμορφα πράγματα και να εμπνεύσουν. Μπορούν να κάνουν τους άνδρες ευτυχείς. Οι γυναίκες γνωρίζουν τη δική τους αξία και περιμένουν το ίδιο από εσένα. Μην ξεχνάς να αναφέρεις συχνότερα πόσο την εκτιμάς και τι σημαίνει πραγματικά για εσένα.

The post Τι πραγματικά ζητάνε οι γυναίκες από τους άντρες; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα