Το λάθος που πρόδωσε τον συζυγοκτόνο στο άγριο έγκλημα στην κορινθία

21:54 4/6/2017 - Πηγή: Fimotro

Σοκάρουν οι λεπτομέρεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα στο Σοφικό Κορινθίας, με θύμα μια 70χρονη και δράστητον σύζυγό της. Ο 71χρονος αφού σκότωσε τη γυναίκα, στη συνέχεια την έθαψε και στην συνέχεια μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Νέας Ιωνία όπου δήλωσε την εξαφάνισή της!

Όλα εξελίχθηκαν στις 29 Μαΐου όταν ο άνδρας πήγε στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνιση της γυναίκας του. Από την πρώτη στιγμή οι έμπειροι άνδρες

της ΕΛ.ΑΣ διαπίστωσαν αντιφάσεις ενώ η «ιστορία» που τους είπε ο 71χρονος είχε κενά.

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr, ο 71χρονος υποστήριξε ότι η γυναίκα έφυγε μετά από καβγά που είχαν, ενώ καθοριστικό ρόλο φέρεται να έπαιξε η κατάθεση ενός μάρτυρα, στον οποίο ο δράστης είχε αναφέρει διαφορετική ημερομηνία εξαφάνισης της γυναίκας του, από αυτήν που δήλωσε στην αστυνομία.

Τελικά, ύστερα από συνεχείς καταθέσεις ο δράστης «έσπασε» και ομολόγησε πως ήταν εκείνος που την σκότωσε με σκεπάρνι στο κεφάλι και στην συνέχεια την έθαψε στον οικογενειακό τους τάφο στο νεκροταφείο του Σοφικού.

Άμεσα στελέχη της ασφάλειας βορειοανατολικής Αττικής και συνάδελφοί τους από την Κόρινθο μετέβησαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της άτυχης γυναίκας. Ο δράστης συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα