Hacks για την παραλία που θα σε σώσουν αυτό το Καλοκαίρι

13:30 13/7/2017 - Πηγή: iPop

Όταν μιλάμε για το Καλοκαίρι, συνήθως σκεφτόμαστε καυτή άμμο, δροσερό νερό στη θάλασσα κι ένα καλό αντηλιακό που θα εξασφαλίζει παράλληλα ομοιόμορφο μαύρισμα στο σώμα μας! Όμως, μια επιδρομή στη θάλασσα μπορεί να μετατραπεί σε μια δυσάρεστη εμπειρία, εάν δεν την διαχειριστούμε σωστά!

Γι’ αυτό κι εμείς σου προτείνουμε hacks για την παραλία που θα σε σώσουν αυτό το Καλοκαίρι!

Πώς να μην κολλάει άμμος στα πόδια σου

Βάλε λίγο ταλκ

στα πόδια σου, λίγο πριν αναχωρήσεις απ’ την παραλία και τα πόδια σου θα είναι καθαρά από άμμο. Το ταλκ απορροφά την υγρασία, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ακόμα και οι μικροί κόκκοι άμμου θα απομακρυνθούν εύκολα.

Πώς ν’ αποφύγεις τον πονοκέφαλο

Για να μην υποφέρεις απ’ το κεφάλι σου μετά από ένα γενναίο μακροβούτι, πιάσε τη μύτη σου, κλείσε το στόμα σου και δημιούργησε πίεση στο κεφάλι σου για 5-10 δευτερόλεπτα.

Στη συνέχεια ανέπνευσε βαθιά κι επανάλαβε τη συγκεκριμένη διαδικασία δύο φορές ακόμα. Το σώμα σου θα προσαρμοστεί στη νέα πίεση και δεν θα καταλήξεις να έχεις πονοκέφαλο.

Διατήρησε το κινητό σου στεγνό

Για να προστατέψεις το κινητό σου απ’ την υγρασία και την άμμο, βάλτο μέσα σ’ ένα σακουλάκι ziplock.

Στη συνέχεια, μ’ ένα καλαμάκι, αφαίρεσε όλο τον αέρα απ’ το σακουλάκι.

Ένα γρήγορο δροσιστικό ρόφημα

Πριν πας στην παραλία, γέμισε ένα πλαστικό μπουκάλι με 1/3 νερό και τοποθέτησέ το στην κατάψυξη. Όταν χρειαστείς ένα δροσερό ρόφημα στην παραλία, μπορείς απλά να το ρίξεις μέσα στο μπουκάλι!

Δεν θα ξανακαείς απ’ τις ζεστές σαγιονάρες σου

Για να μην υποφέρεις όταν θέλεις να φορέσεις τις σαγιονάρες σου, απλά τοποθέτησέ τες ανάποδα, με τον πάτο τους να κοιτάει προς τον ήλιο!

Καλές βουτιές!

Photos: Brightside

The post Hacks για την παραλία που θα σε σώσουν αυτό το Καλοκαίρι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα