Όταν η αδυναμία σου γίνεται η μεγαλύτερη δύναμή σου | Photos

10:21 13/7/2017 - Πηγή: iPop
| Photos

Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά σου. Αυτό είναι κάτι που ήξερε καλά και αποφάσισε να μας το θυμίσει η Αμερικανίδα Devon Gallagher, της οποίας όνειρο ήταν να γυρίσει την Ευρώπη και ας είχε χάσει το ένα της πόδι.

Η Devon, όχι μόνο δεν πτοήθηκε απ’ αυτήν την απώλεια, αλλά αποφάσισε να την εκμεταλλευτεί για να κάνει το ταξίδι της ακόμα πιο ενδιαφέρον. Η νεαρή κοπέλα ήθελε να καταγράψει την εμπειρία της μ’ έναν μοναδικό τρόπο, χρησιμοποιώντας το προσθετικό της μέλος.

Σε ηλικία 4 ετών έχασε το δεξί της πόδι. Στη θέση του υπάρχει ένα προσθετικό

μέλος, χωρίς, όμως, αυτό να της δημιούργησε κάποιο εμπόδιο για να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Πριν φύγει για το ταξίδι της αποφάσισε να αγοράσει ένα καινούργιο πόδι. Συγκεκριμένα μιλώντας στην Αμερικανική Huffington Post ανέφερε:

Κάθε φορά που παίρνω ένα νέο πόδι, μπορώ να διαλέξω και το σχέδιο. Ο μαυροπίνακας, μου ήρθε στο μυαλό και ζήτησα ορισμένους φίλους για αυτό. Σκέφτηκαν ότι είναι ωραίο, οπότε το τόλμησα.

Έχοντας αυτό στο μυαλό της αγόρασε ένα ειδικό spray και μετέτρεψε την επιφάνεια του πρόσθετου μέλους σε μαυροπίνακα. Έτσι σε κάθε της ταξίδι μπορούσε να γράψει πάνω του το μέρος που επισκεπτόταν. Έτσι και έγινε!

Το αποτέλεσμα θα σε συγκινήσει:

The post Όταν η αδυναμία σου γίνεται η μεγαλύτερη δύναμή σου | Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα