Προφυλακιστέοι οι οκτώ εμπλεκόμενοι στη δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα

11:23 13/7/2017 - Πηγή: iPop

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της απολογίας των συλληφθέντων που κατηγορούνταν για την άγρια δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα στη Ζάκυνθο, Bakari Hederson. Ο ανακριτής διέταξε την προφυλάκιση 8 ατόμων, 7 Σέρβων και 1 Έλληνα.

Οι φερόμενοι ως δράστες αρνούνται την συμμετοχή τους στη δολοφονία. Ωστόσο, τα λεγόμενά τους δεν έδειξαν να πείθουν τον ανακριτή και τον εισαγγελέα καθώς έρχονται σε αντίθεση με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται

για την από κοινού ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο ελληνικής καταγωγής barman υποστηρίζει πως δεν ευθύνεται για το φόνο του άτυχου νεαρού. Αναφέρει πως, μπορεί να πήρε μέρος στην συμπλοκή, αλλά δεν ήταν αυτός που τον σκότωσε. Μεταξύ άλλων, είπε:

Ναι τον χτύπησα, αλλά δεν είχα καμία πρόθεση να τον σκοτώσω. Είδα το περιστατικό της συμπλοκής με τον συνάδελφό μου και έτρεξα να βοηθήσω.

Ο πορτιέρης σερβικής καταγωγής ανέφερε πως δεν ήταν σε θέση να προκαλέσει σοβαρές σωματικές βλάβες στον 22χρονο. Συγκεκριμένα τονίζει πως το χέρι του ήταν σπασμένο, επομένως δεν θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιο θανατηφόρο χτύπημα.

Οι υπόλοιποι προφυλακιστέοι αρνούνται την οποιαδήποτε εμπλοκή τους με την υπόθεση. Ωστόσο, το video που έχει στα χέρια της η αστυνομία φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με τα λεγόμενά τους και να αποδεικνύει τη συμμετοχή τους στη δολοφονική ενέργεια.

Να σημειωθεί με βάση τα στοιχεία, η αιτία της συμπλοκής ήταν μια φωτογραφία selfie που έβγαλε η σερβιτόρα με το άτυχο θύμα.

The post Προφυλακιστέοι οι οκτώ εμπλεκόμενοι στη δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα