Σχέση από απόσταση; Και όμως μπορεί να πετύχει!

12:12 13/7/2017 - Πηγή: iPop

Η απόσταση είναι δύσκολη, πόσο μάλλον σε μία σχέση. Οι σπουδές και η εργασία συχνά οδηγούν ένα ζευγάρι να χάσει την καθημερινή του επαφή και να ζήσει ο ένας μακριά από τον άλλον. Επιπλέον τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν συμβάλει ουσιαστικά στην δημιουργία σχέσεων από απόσταση, ανάμεσα σε άτομα που ίσως να μην έχουν συναντηθεί ποτέ από κοντά.

Να διατηρήσεις μία τέτοια σχέση είναι σίγουρα δύσκολο. Υπάρχουν, όμως, λύσεις στο πρόβλημα. Τρεις είναι οι βασικές λύσεις ώστε να εξαφανίσεις την χιλιομετρική απόσταση που σας χωρίζει. Αρκεί πάντα να θυμάσαι: Μια

σχέση από απόσταση μπορεί να λειτουργήσει!

Κάντε σχέδια για το μέλλον που θα σας βρει μαζί και κοντά!

Πρέπει να θυμίζετε διαρκώς στον εαυτό σας πως η απόσταση δεν θα είναι μία κατάσταση που θα διαρκέσει για πάντα. Εντάξει τώρα μπορεί να είστε μακριά αλλά σύντομα θα βρεθείτε. Σκεφτείτε πόσο όμορφα θα νιώσετε. Αρχίστε να οργανώνετe το πρόγραμμα που θα ακολουθήσετε!

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια να πιέσεις τον άλλον. Δεν χρειάζεται ούτε να ορίσετε ημερομηνία γάμου, ούτε να τσακωθείτε για το όνομα του πρώτου σας παιδιού. Οι συζητήσεις σας αρκεί να βλέπουν το μέλλον σας μαζί και ευτυχισμένο.

Η τεχνολογία είναι σύμμαχός σου!

Πέρα από το γεγονός πως μπορείς να μιλάς με τη βοήθεια της βιντεοκλήσης, υπάρχουν άπειρες εφαρμογές που θ’ αυξήσουν την διαδραστικότητα ανάμεσά σας.

Μια τέτοια εφαρμογή φέρει το όνομα «Couple». Η χρήση της εφαρμογής είναι εύκολη, απλή και διασκεδαστική. Αφού κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό σου, ακούμπησε το δάκτυλό σου πάνω στην οθόνη. Έπειτα ο σύντροφός σου ακουμπάει το δικό του δάκτυλο πάνω στο δικό σου αποτύπωμα. Έτοιμο το διαδικτυακό σας φιλί!

Η βιντεοκλήση σώζει σχέσεις

Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια μίας σχέσης είναι να βλέπεις μικρά κομμάτια της καθημερινότητας του άλλου, για παράδειγμα να σε δει ο αγαπημένος σου με μια μάσκα προσώπου. Μ’ αυτόν τον τρόπο ο ένας αρχίζει να αισθάνεται πιο κοντά στον άλλον και υπάρχει μεγαλύτερη οικειότητα.

Έτσι, μπορείτε να βιώνετε μαζί την καθημερινότητα. Μπορείτε να μαγειρεύετε, να μιλάτε ο ένας με το κατοικίδιο του άλλου.

Επομένως, δεν χρειάζεται να καταδικάζετε μια σχέση εξαιτίας της απόστασης. Μπορεί ο άλλος να σου λείπει, όμως, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις χρόνο μαζί του, και μάλιστα πολύ δημιουργικό, αφού θα έχετε οργανώσει την κάθε λεπτομέρεια και θα την περιμένετε με ανυπομονησία.

The post Σχέση από απόσταση; Και όμως μπορεί να πετύχει! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα