H Eva Mendes μίλησε για τη ζωή της με τον Ryan Gosling και τις δυο τους κόρες!

20:59 14/9/2019 - Πηγή: iPop

Σπάνια συνέντευξη της Eva Mendes για τον Ryan Gosling και τις δυο τους κόρες, καθώς μας άφησε να μπούμε έστω και λίγο στην καθημερινότητά τους, την οποία έχουν επιλέξει να κρατήσουν μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling είναι απ’ τα πιο διάσημα κι αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, για

το οποίο όμως δεν γνωρίζουμε πολλά. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν την ιδιωτική τους ζωή για αυτούς και τα έχουν καταφέρει με μεγάλη και θαυμαστή επιτυχία, σε έναν κόσμο που ακούμε συχνά τους celebrities να παραπονιούνται ότι παραβιάζεται η ιδιωτική τους ζωή. Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling πώς το κατάφεραν και εσείς οι υπόλοιποι δεν μπορείτε;

Πιο συγκεκριμένα, η Mendes ήταν καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή Access Daily, όπου και μίλησε για τον Ryan Gosling και τις δυο τους κόρες ηλικίας 5 και 3 ετών. Αναφορικά με τις μικρές, η μητέρα τους ανέφερε: «Φυσικά είναι και πολύ δύσκολο. Είναι αυτό το συναίσθημα στο τέλος της ημέρας, που τα έχεις βάλει για ύπνο και κοιταζόμαστε με τον Ryan με ένα βλέμμα τύπου: “Τα καταφέραμε, τα καταφέραμε. Φτηνά την γλιτώσαμε”».

Η ίδια στη συνέχεια μίλησε και για τα ραντεβού που κανονίζουν με τον Ryan για να κρατήσουν τη σχέση τους ζωντανή, αλλά και το πόσο δύσκολο είναι να καταφέρουν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο για να τα πετύχουν: «Πρέπει να βεβαιωθείς πως έχεις τακτοποιήσει τα πάντα. Ευτυχώς, έχουμε πολλή στήριξη από την οικογένεια και πολλούς συγγενείς. Η οικογένειά μου μένει εδώ. Η οικογένειά του έρχεται επίσκεψη. Ζουν στον Καναδά, αλλά έρχονται συνέχεια και μένουν για καιρό. Οπότε έχουμε υποστήριξη».

Αναφορικά με το εάν θα συνεργαστούν στο μέλλον ξανά, η ίδια απάντησε ότι με μεγάλη της χαρά και θα το έκανε, καθώς όπως αποκάλεσε τον πατέρα των παιδιών της είναι μια δημιουργική ιδιοφυΐα: «Θα περνούσα από οντισιόν γι’ αυτόν οποιαδήποτε στιγμή-αστειεύομαι. Δεν χρειάζεται να περάσω από οντισιόν», ενώ η όμορφη ηθοποιός πρόσθεσε ακόμη ότι «αγάπησε» την προηγούμενη εμπειρία της σε ταινία μαζί του.

Διάβασε ακόμη:

To τρυφερό throwback της Eva Mendes με τον Ryan Gosling! (Video)

Photo: Instagram/@gosling.mendes

Το άρθρο H Eva Mendes μίλησε για τη ζωή της με τον Ryan Gosling και τις δυο τους κόρες! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eva Mendes,Ryan Gosling