Ένας απολαυστικός Brad Pitt δίνει συνέντευξη στην Ellen DeGeneres

16:31 14/9/2019 - Πηγή: iPop

Ένας απολαυστικός Brad Pitt στην Ellen DeGeneres και εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να βλέπουμε τα βίντεο απ’ τη συνάντηση τους στο YouTube

Έχω κουραστεί να το γράφω φέτος το Καλοκαίρι, αλλά αυτή η χρονιά ανήκει αδιαμφισβήτητα στον εμφανώς ανανεωμένο Brad Pitt! Αρχικά, όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για την ερμηνεία του στην ταινία του Tarantino

Once Upon a Time In Hollywood, αλλά και για την ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας, Ad Astra. Δεν θέλουμε να αναφερθούμε καν στις άψογες στιλιστικές του επιλογές στο κόκκινο χαλί, γιατί δεν θα μπούμε ποτέ στο θέμα.

Ο Brad Pitt έχει ανανεωθεί κι αυτό δεν αφορά την εξωτερική του εμφάνιση -ποιος θα τολμούσε να πει τι- αλλά το γεγονός ότι φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένος και καλά με τον εαυτό του από ποτέ άλλοτε. Το είδαμε στις συνεντεύξεις για τις ανάγκες προώθησης των ταινιών του, το είδαμε και στη συνέντευξη που έδωσε στην άλλη μας αγαπημένη Ellen DeGeneres, με την οποία μάλιστα αποδείχτηκε ότι έβγαιναν με την ίδια κοπέλα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Brad Pitt είχε μια μέρα ρεπό απ’ τα καθήκοντα του και έτσι θέλησε να παρακολουθήσει το show της καλής του φίλης Ellen. Κάθισε στη θεσούλα του ανάμεσα στους υπόλοιπους θεατές και η Ellen δεν άργησε να τον εντοπίσει. Μάλιστα, ο Sean Hayes, ο οποίος ήταν ο καλεσμένος της συγκεκριμένης εκπομπής αντάλλαξε θέσεις με τον Brad, για να βρεθεί εκείνος τελικά απέναντι απ’ την Ellen.

Ο Pitt με ένα pageboy cap και ένα πουκάμισο σε σκούρο μπλε, χαιρετήθηκε με το κοινό που ήταν ενθουσιασμένο με την παρουσία του εκεί, ενώ στις ερωτήσεις της Ellen, απάντησε μεταξύ άλλων ότι είναι “superfan” της, ενώ ρωτούσε εάν είναι ανοιχτό και το Ellen Shop για να ψωνίσει τα εσώρουχα της που λατρεύει.

Ο πρωταγωνιστής του Ad Astra και η DeGeneres γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι της Melissa Etheridge στα τέλη της δεκαετίας του ’80 ή στις αρχές του ’90, με τον Pitt να λέει ότι η αγαπημένη παρουσιάστρια την «έπεφτε» στην τότε κοπέλα του. Σε αυτό το σημείο η DeGeneres αποκάλυψε μάλιστα κι ότι έβγαινε και με μια πρώην του ηθοποιού, χωρίς όμως να την ονομάσει.

Για το τέλος, κρατήσαμε το αγαπημένο μας μέρος της συνέντευξης. Το γεγονός ότι ο Brad Pitt λατρεύει κι εκείνος τον Dax Shepard, ο οποίος σε κάθε συνέντευξη του στην Ellen μιλάει για το αγγελικό πρόσωπο του Brad! Πόσο ταυτιζόμαστε με τον Shepard;

Photo: Michael Rozman/Warner Bros.

Το άρθρο Ένας απολαυστικός Brad Pitt δίνει συνέντευξη στην Ellen DeGeneres εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα