Πρεμιέρα για το «Έλα χαμογέλα» και τη Σίσσυ Χρηστίδου! (Video)

17:56 14/9/2019 - Πηγή: iPop

Πρεμιέρα για το «Έλα χαμογέλα» και τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία υποδέχτηκε το τηλεοπτικό της κοινό με τον ίδιο ενθουσιασμό και χαμόγελο που την χαρακτηρίζει πάντα.

Πρεμιέρα για το «Έλα χαμογέλα» και τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία καλωσόρισε τους τηλεθεατές το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή της φετινής σεζόν, αλλά και σε ένα νέο ανανεωμένο στούντιο.

Η

αγαπημένη παρουσιάστρια ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής ότι επέστρεψε ξεκούραστη και με πολλή όρεξη για τη φετινή σεζόν, η οποία ευχόμαστε να πάει το ίδιο και ακόμα καλύτερα με πέρυσι!

Στο πλευρό της είδαμε γνώριμα πρόσωπα και συγκεκριμένα τους Κωνσταντίνο Βασάλο, Παύλο Σταματόπουλο και Ελένη Βούλγαρη. Αυτό που είχε αλλάξει ήταν το πλατό, το οποίο ήταν πραγματικά τεράστιο, αλλά και το γεγονός ότι φέτος έχει και κουζίνα για να μπορούμε έτσι να παίρνουμε ιδέες για τα φαγητά που θα φτιάχνουμε τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου.

Πρώτος καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο ταλαντούχος Θανάσης Τσαλταμπάσης, τον οποίο η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε ότι ήθελε πολύ για να τους φέρει στη νέα σεζόν τη θετική του ενέργεια!

Μια μέρα πριν, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube και το vlog απ’ τα 39α γενέθλια της, το οποίο συμπεριλαμβάνει και το backstage λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής.

Διαβάστε ακόμη:

Η Σίσσυ Χρηστίδου μας λέει πώς να φτιάξουμε το τέλειο «κεφτεδάκι» για τα μαλλιά | Video

Το άρθρο Πρεμιέρα για το «Έλα χαμογέλα» και τη Σίσσυ Χρηστίδου! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα