3+1 lifehacks για να μοσχομυρίζει πάντα το μπάνιο σου! Και δεν είναι το αποσμητικό χώρου

16:19 1/3/2022 - Πηγή: iPop

Το να διατηρείς το σπίτι σου πεντακάθαρο είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο αλλά πάρα πολύ δύσκολο. Απαιτεί συνεχή προσπάθεια και μόλις νομίζεις ότι τελείωσες, εμφανίζεται κάποιο περίεργο και λερωμένο σημείο ή κάποια μυρωδιά. Ένα από τα πιο δύσκολα σημεία του σπιτιού που απαιτεί περισσότερη καθαριότητα είναι το μπάνιο. Σήμερα, όμως, θα μοιραστούμε μερικά tips μαζί σου για να μυρίζει πάντα υπέροχα!

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να φυτέψεις μία τριανταφυλλιά! Ένα έξυπνο κόλπο που θα γεμίσει το μπαλκόνι σου με τριαντάφυλλα

4 tips
για να μυρίζει όμορφα το μπάνιο σου πάντα!Διατήρησε τις πετσέτες σου στεγνές

Το να αποθηκεύσεις τις πετσέτες σου όταν είναι ακόμα υγρές είναι κακή ιδέα σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού. Αλλά αν το κάνεις στο μπάνιο, είναι ακόμα χειρότερο, καθώς είναι ο πιο υγρός χώρος του σπιτιού. Είναι σημαντικό λοιπόν, να στεγνώσεις τις πετσέτες σου, αμέσως μετά τη χρήση τους, στον ήλιο. Μόλις στεγνώσουν μπορείς να τις τοποθετήσεις ξανά στο μπάνιο σου. Το ίδιο ισχύει και για το πατάκι!

Εκμεταλλεύσου την όξινη δύναμη του λεμονιού

Το λεμόνι είναι ένας από τους καλύτερους σου φίλους όσον αφορά τον καθαρισμό και την απομάκρυνση των δυσάρεστων μυρωδιών. Εκτός του ότι αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα και εξουδετερώνει τις άσχημες οσμές, είναι ένα ισχυρό φυσικό καθαριστικό. Αυτές οι ιδιότητες προέρχονται από τα υψηλά επίπεδα κιτρικού οξέος που περιέχει. Στην ιδανική περίπτωση, ο τρόπος που πρέπει να χρησιμοποιήσεις το λεμόνι είναι να το τρίψεις σε όλο το μπάνιο σου αφού καθαρίσεις τα αντικείμενα όπως συνηθίζεις.

Απλοί τρόποι καθαρισμού του λάπτοπ που θα σου λύσουν τα χέρια

PexelsΣυνδύασε νερό και μαλακτικό

Ένα άλλο έξυπνο hack για να διασφαλίσεις ότι οι πετσέτες σου θα μυρίζουν πάντα όμορφα. Δεδομένου ότι οι πετσέτες εκτίθενται συνεχώς σε άσχημες μυρωδιές και βακτήρια από το δέρμα σου, μπορείς να τις ψεκάσεις με ένα μείγμα νερού και μαλακτικού. Το μείγμα νερού, μαγειρικής σόδας και μαλακτικού μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως αποσμητικό δωματίου DIY.

4 καθημερινά αντικείμενα μετατρέπονται σε μαγικά -και φτηνά- προϊόντα καθαρισμού

Πρόσθεσε απορρυπαντικό στη δεξαμενή της τουαλέτας

Εκτός από όλα τα διαθέσιμα προϊόντα που κάνουν το νερό να τρέχει μέσα από την τουαλέτα πιο φρέσκο, υπάρχει επίσης ένα μικρό tip που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να το κάνεις να μυρίζει ακόμα πιο έντονα. Απλώς πρόσθεσε λίγο απορρυπαντικό (που έχει ένα ευχάριστο άρωμα, φυσικά) στο νερό που θα απελευθερωθεί μόλις πιέσεις τη λαβή προς τα κάτω για να ξεπλυθεί η λεκάνη σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα απελευθερώσει ένα ευχάριστο και ζωντανό άρωμα που θα παραμείνει στον αέρα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 3+1 lifehacks για να μοσχομυρίζει πάντα το μπάνιο σου! Και δεν είναι το αποσμητικό χώρου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα